RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculati:
26-{27:[(36-27:3]+42:7×3}
AJUTOR!!
Răspuns :
3dw4rd
3dw4rd
21-09-2016
26 -{27:[(9:3)]+6x3}= 26-(27:3+18) = 26-(7+18) =26-25 =>1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Află Suma A Trei Numere Știind Că Primul Număr Este 72 Al Doilea De Opt Ori Mai Mic Iar Al Treilea De Șapte Ori Mai Mare Decât Primul
Lucrati In Perechi.Precizati Cazul Si Functia Sintactica Pentru Pronumele Posesive Din Enunturile De Mai Jos.
One Observa Scrierea Corecta A Verbelor, Apoi Completează Enunțurile Verbe Scrise Cu-i Vreau Ca Tu Să -Nu -Så Nu Ja Veni) La Petrecerea Mea. Nerabdator, Goel (o
12) 100 Alice Din Plumb Dezlocuiesc 12 Cm³ De Apă. Foloseşte Tabelul Cu Densităţile Substanţelor Şi Calculează Masa Unei Alice.
10". Când Tatăl Meu Avea 31 De Ani, Eu Aveam 8 Ani. Astăzi Tatăl Meu Este De Două Ori Mai În Vârstă Ca Mine. Câți Ani Am Acum?
3 Unscramble The Words And Complete The Sentences. Oaynne Onnthig Wynreahe Ythaning 1 Is There Fridge? 2 Is There Town? 3 Do You Do You Know Good To Eat In Your
I 3. Aluminiul Este Un Element Chimic Raspândit In Natură. Ca Raspândire, Ocupa Pozitia A Treia, După oxigen I Siliciu, Iar In Scoarta Terestr Se Află In Prop
ABCD-TRAPEZ Isoscel Cu AB=24cm Și CD=12cm Și AD=DC=CB=6cm. A) Demonstrează Că AC Este Bisectoarea Unghiului BAD. B) Determină Măsura Unghiului BAD.va Rog Mult!!
Imaginează-ţi Oare Ce Le Spune Puilor Pasărea-mama? Scrie Un Dialog De 4-6 Replici.
Cum Se Face Va Rog Frumos Pe 3 A) De La Pagina 89 Matematică Va Rog Cât Mai Repede