RO Study
👤
Zanetaurelia
Zanetaurelia
03-11-2014
Limba română
a fost răspuns
campul lexical al cuvantului pisica
Răspuns :
Diuva
Diuva
03-11-2014
mancare
soareci
panda
pernite
blana
Answer Link
Аноним
Аноним
03-11-2014
pisica, cal, vaca,oaie , gaina , porc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Piramida VABCD Cu Baza Dreptunghiul ABCD ¸si Muchiile laterale Egale. Daca Unghiul De Inclinare A Planului (VAB) Fata De Baza (ABCD) este De 60 Gra
Referat La Meșterul Manole De Lucian Blaga Toate Cele Cinci Acte.Până La Sfârşitul Săptămânii (vă Rog Frumos,dau Coroană)
Scrie În Casetă A (adevărat) Sau F (fals).a. Două Drepte Perpendiculare Nu Au Niciun Punct Comun.b. Dreptele Perpendiculare Formează Unghiuri Drepte Prin Inters
Selectează Pe Trei Coloane Pronumele Posesiv Pronumele Personal Și Adjectivele Pronominale Posesiv Din Următoarele Enunțuri
Help Determină Numărul Întreg A Pentru Care Ecuația În Necunoscuta Z Are Soluția Specificatăa) X-5= A Are Soluția X = -2b) Ax+1=-5are Soluțiax =-1c)x=10-a Are S
ENUNȚ SELECTEAZĂ DIN TEXT DE MAI JOS INTERJECȚIILE ȘI GRUPEAZĂ LE ÎN TABELUL URMĂTOR PE CARE ÎL VEI TRANSCRIE PE CAIET VA ROG FRUMOS. A.,,Neghiobi Ca Tine Ma
Ff Urmăreşte Benzile Desenate Si Afla Continuarea Povest Joacă-te Cu Noi! Vrei Să Te Joci Cu Noi? Nu Am Timp. Trebuie Să Adun Mâncare Pentru Prânz. Nu Ai Timp S
Cate Nr. De Patru Cifre Se Pot Forma Cu Cifrele 2 Si 4?
Referat O Pagina Cartea Prietenii Copilăriei Mele
Urgent!! Dau Coroană Vă Rog AcumUn Rezumat Pe Baza Acestui Text-Ei-eil Mă Întrerupse Madi. Exact Asta Am Vrut S-o Spun Și Eu! Mi-ai Luat Gân- Dul Meu! Eu Am Fo