RO Study
👤
Vlad1345
Vlad1345
20-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamnă cuvîntul vocabulă,vă rog?!
Răspuns :
Claponcosmin14
Claponcosmin14
20-09-2016
vocabula=1.cuvant 2.unitate,element de vocabular
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvare Într O Clasă Sunt 12 Copii Șase Poartă Șosete Patru Poartă Pantofi Trei Copii Poartă Ambele Câți Copii Sunt Cu Picioarele Goale?rezolvați Repede Desfă
Vă Rog Ajutați Mă Vă Dau 100 De Puncte Cinci Stele Și Like!
Caracterizarea Lui Ion Creanga Din. Fragmentul ,, Nu Stiu Alți Cum Sunt Dar Eu Cand Ma Gandesc La Locul Nasterii Mele Etc ,,
3. Problemă. În Coş Erau 12 Portocale. Mama A Luat 2 Portocale, Tata 4, Amalia A Luat 3 Portocale, Iar Samuel Portocalele Rămase. A) Reprezintă Portocalele Prin
5. Calculați: A) (+3)+(+8); D) (−1)+(-3); G) (-7)+(-2); J) (-33)+(+22); B) (+9)+(+1); E) (-12)+(-6); H) (+13)+(-20); K) (-6)+(+21); C) (+11)+0; F) (-4)+(-2); I)
21. Un Corp Cu Masa M1=100 G Este Aruncat De Jos In Sus Pe Verticala Cu Viteza Initiala V0=40 M/s. In Acelasi Moment De La Inaltimea Maxima La Care Poate Ajunge
1. Găseşte Complementele Prepoziționale Din Primul Alineat, Precizând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă. Jomentul Propozitional Este Exprimat
Pentru 6 Manuale Si 10 Caiete Sau Platit 205,5 Lei ,iar Pentru 8 Manuale Si 5 Caiete Sau Platit 219,5 Lei.Cat Costa Un Manual Si Cat Costa Un Caiet?Va Rogg
11. Când Ajunge La Jumătatea Traseului, Mara Se Gândește Să Mai Meargă 7 Km Pentru A-i Rămâne O Treime Din Lungimea Întregului Traseu Pentru Următoarea Etapă. C
Citește Textul Și Răspunde La Următoarele Cerințe Așa Cum Într Un Stat Liber Orice Om Care Se Consideră Liber Trebuie Să Se Conducă El Însuși Tot Astfel Trebuie