RO Study
👤
DyaDiana
DyaDiana
20-09-2016
Matematică
a fost răspuns
xn=(1/5)^n Demonstrati ca este marginit :)
Răspuns :
Lennox
Lennox
20-09-2016
1/5>0 =>(1/5)^n>0
1/5<1 =>(1/5)^n<1
an∈(0 ,1) deci e marginit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Efectuati: (1\2+2^40):[(2\3)^40:(1-2\3)^39+2^40\3:2^41] FACETI REZOLVAREA FRUMOASA.
5. Complétez Les Phrases Avec L'article Défini Ou Indéfini Convenable (-le, La, L’, Les/un, Une, Des) : .…………..monnaie Permet De Satisfaire ……....besoin Quelcon
Va Rog Sa Ma Ajutati !!!! Faceti -mi Cateva Probleme Din Care Le-am Pus Poza !!!Va Multumesc !! :-) :-) :-) :-)! :-) :-) :-) :-) :-)
Salut Brainly Am Si Eu O Problema La Matematica De Clasa A 7-a Care Suna Asa Se Da Trapezul ABCD,AB PARALEL CD,AC ELEMENT COMUN BD(U Intors) =(O). Stiind Ca A
Dau Coroniță ! Vă Rog Să-mi Răspundeți Corect E URGENT ! Exercitiul In Poză,cel Incercuit,si Luati-va Si Dupa Idei ! Va Rog ! Subiectul 1. Punctul B(mi
Comparați Capacitatea Pulmonara Totala Cu Capacitatea Vitală, Precizând O Deosebire Intre Acestea.
Un Cuv Care Sa Contina Diftongul Ai.Repede Ca Am Nevoie !!!!!!! Dau Coroana!!!Va Rog!!
Dudu Si Ioana Au Impreuna 90 Alune.cate Alune Are Fiecare Daca Ioana Are De 8 Ori Mai Multe Decat Dudu| va Rogg Repede Este Urgent
Un Text Narativ , De 150-200 Cuvinte , In Care Sa Povestesti O Intamplare Amuzanta Petrecuta Intr-un Parc De Distractii .
Alcatuiesteun Derivat Parasintetic De La Cuvantul De Baza Batrane Si Explica Modul Lui De Formare