RO Study
👤
Mitrescu
Mitrescu
20-09-2016
Franceza
a fost răspuns
Va rog,am nevoie acum
Răspuns :
Aprilserendipity
Aprilserendipity
21-09-2016
Jeanne: Est-ce que tu veux m'accompagner au cinéma aujourd'hui? J'ai un extra billet. C'est
à
cinq heures.
Jeanne: Alors, demain? Qu'est-ce que tu dis?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cifre Numerele: Două Sute Cinci Mii Opt Sute
3 G De Hidroxid De Sodiu Se Gasesc Dizolvate In 250 Cm3 (cubi) De Solutie. Care Este Molaritatea Acestei Solutii ? (ANa=23 ,AO=16, AH=1)
Scrie Cateva Informatii Despre Tine In Engleza. Uite Informatii Despre Mine: Ma Numesc Istrate Mariana.Am 10 Ani Si 8 Luni.Am Parul Castaniu,ochii Caprui Si Am
Multimea Solutiilor Naturale Ale Inecuatiei 4x-8<2x Este:a) (1;2;3) B) (0;1;2;3;4) C) (0;1;2;3) D) (0;1;2)
Ma Puteti Ajuta Va Rog!? Construiti 3 Propozitii In Care Cuv. "Brusc" Sa Aiba Valori Morfologice Diferite.
Se Ştie Că A+c=5 Şi B+d=4 . A.) Cel Mai Mic Număr Natural De Forma Abcd Este : B.) Cel Mai Mare Număr Natural De Forma Abcd Este : Vreau Rezolvare Completa
Romane De Lecturat Pentru Vara, Pentru Liceeni, Va Rog Sa Fie Interesante Si Bune Pentru Scoala urgent
1.Rezultatul Calcului 10×5-10 Este Egal Cu.. ?? 2.Sase Carti De Acelasi Fel Costa In Total 24 De Lei. Trei Dintre Aceste Carti Costa In Total .... Lei. 3.Cel
Va Rog Frumosssss , Multumesc.
Vreau Si Eu Titluri Pentru O Poveste Romantica Pe Care O Scriu ..!