RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-11-2014
Limba română
a fost răspuns
campul lexical al fenomenelor meteorologice?
Răspuns :
Iasminatugui
Iasminatugui
03-11-2014
ploaie,vint,ceata,bruma,zapada,roua,curcubeu,etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Cei 675 Elevi Ai Unei Scoli 5/6 Sant Fete. Cate Fete Si Cati Baieti Sunt?
Ajutați Mă Și Pe Mine Cu O Propoziție : Formulează O Propoziție Prin Care Îl Întrebi Pe Turnus Dacă Știe Cum A Fost Transformat Păstorul În Măslin . Folosește
Va Rog Imi Putetii Spune Ce Cuvant In Engleza Se Formeaza Cu Literele G,o ,s,e, E Urgent Am Engleza Luni !!!! Plz
Cine I S-a Aratat Lui Avraam
Se Consideră Tetraedrul Regulat ABCD.Se Știe Că AB=12m.a)calculați Aria Laterală A Piramideib)aflați Distanta De La Punctul B La Fata (ACD) RAPID VĂ
Va Rog Traduceti In Franceza: 1.El Deseneaza In Camera. 2.Tu Privesti La Televizor. 3.Noi Incepem Lectia. 4.Ele Vorbesc Germana.
Va Rogggg Mult De Tot !! O Compunere Narativa ,eseu,poezie Despre Un Sport De Preferat Baschet Si Greutatile/usurintele Care Vin Cu Acest Sport PLSSSSSS
1) Scrie Trei Propoziții Care Să Conțină Pronume Relative. Transformă Apoi Propozițiile ,astfel Încât Pronumele Relative Să Devină Adjective Pronominale . 2) Al
Miruna Și Andrei Vor Sa Așeze Paharele În Ordine Crescătoare A Cantități Da Apa. Observa Desenele De Mai Jos Și Scrie Fracțiile În Ordine Crescătoare. 6/6,4/6,5
16-6×4:[13×2-1×8-(20×11-5×a)]+3×6=31