RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-09-2016
Limba română
a fost răspuns
gasitio rima pentru ,,bucurosi,,
Răspuns :
Alexandraunicor
Alexandraunicor
20-09-2016
frumosi, prietenosi, copilarosi
Answer Link
Lamafina
Lamafina
20-09-2016
Bucurosi fac muzica usoara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Luca A Citit O Carte Despre Animale Salatice Care Are 120 Pagini. Baiatul A Citit In Primele 10 Zile Cate 4 Pagini Pe Zi, Iar Restul Paginilor Le-a Citit , In M
Articuleaza Substantivul Om Cu Articolele Potrivite Pentru Cazul Dativ,apoi Construieste Cate Un Enunt Cu Fiecare Forma Obtinuta:
Alcatuiti Propozitii Cu Substantivul Munte Sa Fie Pe Rand:complement Cincumstantial De Timp In Acuzativ,atribut Substantial Prepozitional In Acuzativ Va Rog!!!!
Noteaza Stuctura Timpului Viitor Al Modului Indicativ
Alcătuiește Un Text Despre Un Coleg Numit Bogdan
Care Este Lungimea Maxima A Zidului Chinezesc Sau Cati Metri Are varog E Urgent Trebuie Sa Plec Dau Corana Si 20 De Puncte Varog E Urgent Ma Bazez Pe BRAINLY
Imi Spuneti Va Rog Orele In Engleza ? Am : Ora 1 Si 35 Minute , 4 Si 25 Minute , Am 5 Si 35 De Minute , 1 Si 45 Minute , 3 Si 55 Minute , 4 Si 35 Minute . Va Ro
Cum Se Zice În Engleza Salopeta
Puneți Următoarele Verbe La Timpul Perfect Simplu,persoana 1 Și A 3-a,numărul Singular:a Dori,a Dovedi,a Făgădui, A Munci,a Primi,a Pustii, A Sadi
O Piramida Patrulatera Regulata Are Fata Laterala Un Triunghi Echilateral De Latura 6 Cm. Sa Se Afle Suma Tuturor Muchiilor Piramidei.