RO Study
👤
CarlaCarly
CarlaCarly
20-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Unde a aparut primul alfabet??
Răspuns :
CarlaJane
CarlaJane
20-09-2016
Primul alfabet a aparut in Mesopotamia 3.200 i.H.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Redacti Un Mesaj De Carte Postala Expediata Cu Ocazia Unei Vizitein Bucuresti
Ionel Are 63 De Timbre Cu Pasari,masini Si Flori.Timbrele Cu Pasari Sunt Dublul Celor Cu Masini Si Jumatate Din Cele Cu Flori.Cate Timbre Are Din Fiecare Fel ?
Mijloacele De Imbogatire A Vocabularului A Cuvintelor : Leoaica, Alegator, Desperecheate, Gentil, Omeneste, Adversar, Zecele. I Need Help !! Va Rog Frumos :*
Alcătuiti O Frază Formata Din Patru Propozitii: Doua Legate Prin Conjunctie Coordonatoare Si Două Legate Prin Conjuncție Subordonatoare.
Buna.am Nevoie De Toate Functiile Sintactice La Genitiv. Intrebarile Lor .
Am Si Eu Nevoie Sa Fac O Tema La Engleza Dar Nu Inteleg Si Nu Stiu Sa O Fac. Use The Map Opposite And Write A Nationality For Each Blank In Your Notebook. Nort
Va Rog !!! Coroana !!! Dermina Valorile Numarului Natural X Care Verifica Ineglitatile: A ) 3 * X >21 , B ) X : A > 7
Gasiti Trei Numere X,y,z Direct Proportionale Cu 2,5 Si 3, Astfel Incat 4x-y+2z=783 Va Roggg Urgent Imi Trebuie Neaparat Astazi
Rezolva: Deimpartitul Este De 6 Ori Mai Mare Decat 9, Iar Catul Este Jumatatea Jumatatii Numarului 12.Aflati Impartitorul Prin Scadere Repetata
Am Nevoie Urgent Pentru Maine De Mesajul Fabulei "Bivolul Si Cotofana". Mulțumesc Anticipat!!