RO Study
👤
Tataralin2005
Tataralin2005
20-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Scrie cu litere 14 001 014 015
Răspuns :
Bogdanclaudiu7
Bogdanclaudiu7
20-09-2016
paisprezece miliarde un milion paisprezece mii cinsprezece
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Cum S-au Format Cuvintele: Infundata, Revarsata, Rostirea, Lucitoare , Amarnic , Viteazul
Redactează O Compunere Petrecută În Timpul Unei Călătorii Cu Trenul De 15 Rânduri Dau Coroana Va Rog Repede
Intr-o Cutie Sunt Bile Albe, Negre Si Verzi. Daca 2 500 Nu Sunt Verzi, 3 400 Nu Sunt Negre, 3 300 Nu Sunt Albe, Afla Cate Bile Din Fiecare Fel Sunt In Cutie.
Explica Intrun Enunt Rolul Modului De Expunere!!!!!!!!! Va Rooooog E Foarte Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajutațimă La English Plizzz
Dati-mi Va Rog 3 Exemple De Ape Statatoare
Calculați Masa De Apă Care Trebuie Evaporată Din 400 Grame Soluție Saramură 15% Pentru A Ajunge La O Concentrație De 25%.Va Rog Ajutatima...
Cristalohidratul FeSO4 *7H20 Se Foloseste In Agricultura La Stropirea Pomilor.Calculeaza Masa Cristalohidratului FeSO4*7H2O Care Va Fi Necesara Pentru A Obtine
Dau Coroana!!! Please, Help Me ! Diferența A Doua Numere Este 45 Aflați Cele Două Numere Știind Că Împărțind Numărul Mai Mare La Numărul Mai Mic Obținem Catul 5
Va Rog Eu Spuneți-mi Si Mie Un Lanț Trofic Din Ocean Pentru Portofoliu DAU COROANA !!