RO Study
👤
Alina671
Alina671
20-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Un scurt text cu o poveste încurcată.
Răspuns :
Camylusia
Camylusia
23-09-2016
Frumos e sa fii copil dar ce te faci cand atunci incepi sa te indragostesti?nui asa ca povestea se complica?te gatesti asa cum inima iti cere dar realizezi ca acel cineva nici nu te baga in seama ,Nui asa ca e o poveste incurcata?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
0 Observă Etapele De Realizare A Desenului-cadou. Scrie Enunturi Despre Ceste Etape, Folosind Cuvintele De Mai Jos. A) Mai Întái, B) După Aceea, C) La Sfârşit,
Putin Ajutor Va Rog Dau Funda
Zaharia Lui Zadoina De Mihail Sadoveanu Rezumat
1. Fie Figura Alaturata .Completati Spatiile P7nctate.Punctul M Este.............Segmentul (MX) Este O ..............Segmentul (BX) Se Numeste..............Por
Va Rog Tare Mult Ajutați-mă Și Pe Mine Cu Aceste Exerciții, La Fiecare Este O Problema Cu Descompuneri În Factori, Dar Eu Nu Ma Pricep La Ele:(( Va Rog Frumoss.
Alcătuiește Trei Propoziții În Care Cuvântul ,,banc" Să Aibă Înțelesuri Diferite
Rpd Vă Rog (ignorați Acel Rasp)
Alcătuiește Enunțuri În Care Să Atribui Însușiri Omenești Unor Lucruri Ființe Necuvântătoare Fenomene Ale Naturiiva Rog Dau Coroana
9)Asociază Fragmentul Extras Din O Istorie Secretă A Țării Vampirilor. 1. Cartea Pricoliciulu Adina Popescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca
Am Nevoie De Un Referat De O Pagină Despre Batalia De La Sântimbru. Dau Coroana