RO Study
👤
MirunaRA
MirunaRA
19-09-2016
Limba română
a fost răspuns
compunere de inceputul clasei 5a
Răspuns :
Nicucandrea9
Nicucandrea9
19-09-2016
In clasa a 5--a sunt sigur ca voi fii o fata de nota 10.
Sper ca va fii un an usor pentru mine si pentru colegii mei si ne vom descurca. Eu o sa respect toti profesorii si o sa fiu o fata de nota 10 bla bla (idei)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. In Trapezul MATH, AM || TH, MA=20 CM, HT=8CM, TM _|_ AH Si M(unghiului HAM)=30°, Determinați TM (daca Puteti Si Desen)2. Sa Se Determine A²+b² Stiind Ca A-b=
Un Sinonim Cuvantului Pețitâ Cu Sensul Din Text Sensul Din Text Este: Si Dac-a Fpst Pețitâ Des E Lucru Tare Cu N-nteles
Cu Cat Este Egal 1/3^2019-1/3^2019+1 = 2×(1/3)^2019
Coloreaza Obiectele A Caror Denumire Este Un Cuvant Format Din Trei Silab Garoafa ,fluture,carte,căciula Carte,rochie
Care Este Rezultatul? Radical Din( 2 - Radical Din 5) Totul La Patrat -(3+ Radical Din 5)
Care Erau Unitățile Armatei Romane?
Mircea Este Nerăbdător Să Își Ocupe Locul In Sala De Spectacol.Afla Numărul Locului Sau Stiind Ca:a)este Un Număr Mai Mare Decât 30 ,dar Mai Mic Decât 54, B)sum
Care Este Cel Mai Lung Tunel Rutier Din România, Situat La O Înălțime De 2042 M?
[tex]f:D[/tex]⊂[tex]R -\ \textgreater \ R[/tex] [tex]f(x)=\frac{2^x-x^2}{x-2}[/tex] Sa Se Determine Ecuatiile Asimptotelor La Graficul Functiei
Intr-un Bloc Sunt 27 De Apartamente Cu Cate 2,3,4 Si Respectiv, 5 Camere, In Total Fiind 81 De Camere. Numarul Apartamentelor Cu 4 Camere Este Triplul Numarului