RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-09-2016
Limba română
a fost răspuns
agectiv ce inseamna cinema ajutav e dau coroana
Răspuns :
Tania116
Tania116
18-09-2016
Adjectivul arata însușirea unui substantiv (obiect, lucru, ființă etc.) și se acorda în gen, număr și caz cu substantivul determinat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Va Rog Prop. Cu :trei Sute Saizeci Si Cinci,al Nouasprezecelea,cincizeci Si Noua
Care Sunt Cauzele Largirii Zonei De Tundra In Europa, De La Vest La Est?
Pe Parcursul Unui An,pretul Unei Biciclete A Crescut De La 940 Lei Pina La 1081 Lei. Sa Se Determine Cu Cite Procente A Crescut Pretul Bicicletei.
Crina Are 17 Cuburi Rosii Albe Si Negre.cuburi Albe sunt De Trei Ori Mai Multe Decat Rosii.aflati Cate Cuiburu Suntdin Fiecare,stiind Ca Sunt Mai Putine Cuburi
O CARTE ARE 160 DE PAGINI. ANA CITESTE IN PRIMA ZI 20 DE PAGINI, IN A DOUA ZI DE DOUA ORI MAI MULT, IAR RESTUL IN URMATOARELE 2 ZILE,IN MOD EGAL.CATE PAGINI VA
5)ABCD DreptunghiAC=40 Cmm(<CAB)=60 Grade__________Perimetrul Dreptunghiului?
Media Aritmetica A Doua Numere Este Egala Cu 14,35.Rezultatul Impartirii Celor Doua Numere Este Egal cu 7,2. Determinati Cele Doua Numere. Va Rogg Sa Ma Ajutat
Suma A Trei Numere Este 56 .Stiind Ca Al Doilea Numar Este Un Sfert Din Primul Iar Al Treilea Numar Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea Aflati Numerele-metod
Bună , Ajutaţi-mă Şi Pe Mine La Această Problemă:Dacă Dreptele A Si B Sunt Paralele , Atunci Determinaţi Măsura Unghiului X.
Imi Spuneti Si Mie Ce As Putea Sa Fac Daca Nu Am Imagine Cu NICOLAE CEAUSESCU....sau Ce As Putea Desena...inafara De Portretul Lui Deoarece Este Greu..:))))va R