RO Study
👤
Talmazantina
Talmazantina
18-09-2016
Matematică
a fost răspuns
radical mare 5 -2 radical 15 +3
Răspuns :
IngridAlx123
IngridAlx123
18-09-2016
√18+3=√21 cred ca este corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14.Fie Triunghiul ABC Echilateral Cu [AM] Si [BN] Mediane , AM Intersectat Cu BN=G.Fie D Simetricul Punctului M Fata De N.Demonstrati Ca :a)triunghiul BGC Este
1) Write What The People Actually Said.1.She Said She Was Having A Good Time In Ireland.2.They Told Us They Couldn't Get Tickets For The Concert.3.He Said He'd
Calculați Media Geometrica A Numerelor [tex]a=\sqrt{81} -3\sqrt{3}+ \sqrt{27} [/tex] B=|[tex]2-\sqrt{3} [/tex]|+[tex] \frac{1}{2- \sqrt{3} } [/tex]. Va Rog Aju
Rezolvati Ecuatia (x² -4)(9-x²)=0, X∈ Z
Alcatuiti Un Scurt Text Despre Mare,dupa Urmatoarele Intrebari..ce Este Marea?de Ce Este Marea O Apa Folositoare?ce Jocuri Inventeaza Copiii?de Ce Va Place La M
Un Numar A Carui Aproximare La Sute Este 300
Indica Semnificatia Stilistica A Adjectivului Posesiv ,,mea'' (2-3 Randuri)din Strofa Urmatoare:Frumoasa Esti,padurea Mea,Cand Umbra-i Inca RaraSi Printre Creng
Explica In Maximum 5 Randuri Rolul Intrebuintarii Verbelor La Timpul Imperfect din Strofa:Pe-atunci Eram Falnic Avant....Priveam ,dintre Oameni ,spre SteleMai
Indicati Tipul De Relatie Sintactica Stabilit De Conjunctia Sa In Enuntul Hai Sa Strabate , VA ROG AJUTATI_MA URGENT !!!!!!!!!!!!!!
Heii!Deci Am Mare ,mare Nevoie De O Demonstratie De 20 -25 De Randuri(dar Bineinteles Ca Nu Dupa Net )in Care Sa Demonstrez Ca 'Imnul Lui Stefan Cel Mare' Este