RO Study
👤
Lilianborcan
Lilianborcan
18-09-2016
Biologie
a fost răspuns
compara neuron cu neuroglia
Răspuns :
Ally23
Ally23
18-09-2016
Neuronii nu se divid, pe cand celulele gliale (neurogliile ) se multiplica.
Celulele gliale sunt mult mai numeroase, au rol trofic, de protectie, suport.
Neuronii au capacitatea de a genera si a conduce impulsurile nervoase.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Numesc Chestile Astea?
Hei! Am Nevoie De Ajutor!Am O Poezie De Facut Despre Primavara, Cu Expresii Frumoasa. Va Rog
DAU CORONITĂ Continua Textul Cu Încă 10 Randuri :A Fost O Dat Un Prinț De Mărimea Unui Băiețel Care Își Ducea Viața Singur Pe O Planeta Destul De Mica, Undeva
Clasifica Lacurile Conform Originiibaikal,ontario,michigan,victoria,sclavilor,tanganyka
Va Rog Sa Imi Scrieti O Copunere In Care Sa Va Imaginati Ca Ar Trebui Sa Invatati Un Copil Notiuni De Matematica Apelând La Niste Jocuri
Un Cub ABCDMNPQ Are Muchia De 5c. Aflați A) Suma Muchiilor Care Se Întâlnesc În Vârful C B)volumul Cubului C)aria Totală D)aflați M(BC,DQ)
Buna! mă Poate Ajuta Cineva Va Rog Analizati Numeralul In Exemplele : 1. Efortul Înzecit A Dat Roade. 2. Eforturile Lui Au Fost Intreite. 3. Întreitul Acestui
Desenează Un Pătrat . În Interiorul Lui Construiește Un Triunghi Iar În Interiorul Triunghiului Un Cerc.Încadrează Desenul Într-un Dreptunghi Iar În Exterioru
Media Aritmetica A Trei Numere Este Egala Cu 2,5. Primul Numar Este Cu 0,7 Mai Mare Decat Al Doilea, Iar Al Doilea Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Trei
Am Nevoie De Ajutor Cu Marginirea Funcțiilor, Clasa 9. Sa Se Studieze Marginirea Functiei: f:R->R, F(x) =2x/(1+x^2) Am Nevoie De Rezolvare Explicita, Pas Cu