RO Study
👤
Rauljrr420
Rauljrr420
18-09-2016
Limba română
a fost răspuns
vreau definitia repetitie si 2 exemple
Răspuns :
Irisukk
Irisukk
18-09-2016
repetitie- figura de stil prin care se repeta acelasi cuvant/ acelasi grup de cuvinte
ex: si merse, merse mai departe
a baut tot,tot
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Numai 50 De Lei Cât Îmi Mai Trebuie Că Sai Pot Cumpăra Fratelui Meu Un Avion
В Альбоме Родителей 405 Фотокарточек А В Альбоме Бабушки С Дедушкой В 3 Раза Меньше На Сколько Фотокарточек У Родителей Чем У Бабушки С Дедушкой
6. Fill In Using Words In Brackets: A) I Usually (what) TV In The Evening . B) Do You ( Water) .......... The Plants? C) My Father (clean) ........his Car At Th
Figura Alăturată Reprezintă Schița Terenului Unei Sere În Formă De Triunghi ABC. Terenul Este Traversat De Un Canal De Irigație MN. Dacă MN||AB, BC=24m. 4M=6~m~
Ce Numere Completează Căsuţele Libere?Desenează Pe Caiet Şi Completează Căsuţele Libere Cu Numere Potrivite.
3. Mara A Plecat La Cumpărături Împreună Cu Mama Sa. Intrând În Magazin, Fetița Observă Că Toate Produsele Sunt Reduse Cu 25%. Mama Îşi Doreşte O Rochie Care Co
13 Efectuați Următoarele Împărțiri: 7:6; 00: B 37:15; F 37:1000; C 25:9; G 79:40;
Exetcițiul5.........
Mihai A Apasat Un Cub În Nisip. Cand L-a Ridicat, A Observat Ca În Nisip A Ramas Urma Unei Forme Geometrice.Ce Forma Crezi Ca Are Această Urma Din Nisip?Dar Dac
Ex 4 Answer The Questions. 2. Whom Does The Singer Address? Find The Questions In The Song That Justify Your Answer. 3. What Were You Impressed By? 4. Did This