RO Study
👤
Răduleasca
Răduleasca
18-09-2016
Engleza
a fost răspuns
Am o întrebare care sunt toate 15 culori
Răspuns :
Ovi007
Ovi007
18-09-2016
Red.blue.purple.orange.yellow.silver.gold.bronze.black.white.green.brown.grey.pink.cream...sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comenteaza Titlul Poeziei Octombrie De George
(15 P.) 5. Care Dintre Autovehicule Pot Trece, În Același Timp Podul? (2500kg) 2000 Kg 250kg Variantele Pot Fi: Meb Als 1450kg) Benet PP CLA OTLLOTTI 850kg
Vaaaa Rog Muuullttttt
Dacă Între O Lingură Încap 25 G De Zahăr Afla Câte Linguri De Zahăr Trebuie Să Pună Mama La O Prăjitură Pentru Care Este Nevoie De 150 G De Zahăr Vă Rog Ajutați
Helău. Splina Ia Contact Cu Stomacul, Pancreasul, Rinichiul Stâng, Intestinul Subțire Și Cel Gros?
Se Considera Punctele A (1;3) B (-2;1) C (3;-1) a) Reprezentati Intr Un Sistem De Axe Ortogonale Punctele A,B Si C b)calculati Distantele AB,AC SI BC c) Determi
Am De Facut Un Portofoliu Datimi Definitia Litera Si Silaba Va Rog Dau Coroana Si Sapte Stele.
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva La Subpunctul C) Va Rog ?
3. Asociază Cuvintele Din Coloana B, Preluate Din Text, Cu Partea De Vorbire Din Coloana A Şi Cu Funcţia Lor Sintactică Din Coloana C. A Adverb De Locsubstantiv
Scrie O Compunere În Care Să Dai Un Astfel De Final Poveștii(hainele Cele Noi Ale Împăratului) Repede Va Rogg.