RO Study
👤
Nanaunderline
Nanaunderline
18-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Poezie este pronume personal?
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-09-2016
nu este pronume personal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Un Cerc Are Raza Egala Cu 6 Cm,atunci Aria Cercului Este Egala Cu....πcm2
Am Nevoie De Ajutor La Urmatoarea Problema : 4 Moli De Aluminiu Reactioneaza Cu Oxigenul . Scrieti Ecuatia Reactiei Si Calculati Masa De Oxid De Aluminiu Care
S(subiect) se Zaresc Fluturiii Ce Intrebare Pot Pune Ca Sa Imi Raspunda La Subiect .ontrebarile Sunt :ce Se Spune Despre ,ce Face..
De Ce Carol Cel Mare A Dorit Sa Refaca Imperiul Roman? Va Rog Mult Repede.
Suma Numerelor Este 607 .Daca Adun Pe Rand Fiecare Numar Cu Un Nr. X Obtin ,435,147,respectiv 55.Care Sunt Cele 3 Numere?Pe Un Patinoar Erau 121 Copii Au Mai Ve
Pretul Unui Ceas A Crescut Cu 15%. Dupa Cateva Zile , Pretul Aceluiasi Ceas A Crescut Cu 15 %, Ajungand Sa Coste 1173. Care A Fost Pretul Initial?
Buna! Trebuie Sa Fac O Prefata Pentru O Carte De Basme Si Nu Prea Am Idei. Va Rog Sa Ma Ajutati! Multumesc Anticipat!
Aflati Doua Numere,stiind Ca Suma Dintre Dublul Primului Numar Si Al Doilea Este 4841,iar Suma Dintre Primul Numar Si Dublul Celui De-al Doilea Este 5938. Clasa
Trebuie Să Completez Cu Trecutul Simplu (presupun) , Spațiile Punctate . 1.Peter Woke up At Seven . -Peter.....at Seven . 2.The Children Ran Home
Construiti 6 Enunturi In Care Subiectul Sa Fie Exprimat Pe Rand :-pronume Posesiv--pronume Demonstrativ De Diferentiere-numeral Cardinal,ordinal Si FractionalVa