RO Study
👤
XAdytzux
XAdytzux
18-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Vreau si eu o poezie despre Adolescenta .
Răspuns :
2hard4me
2hard4me
18-09-2016
Adolescenta este miezul de cristal al vietii. (e mai artistic)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor!Trebuie Sa Fac Un Dialog(in Engleza)folosind 5 Prepozitii Diferite Mersi
Pentru 15,5kg De Fructe Sa-u Platit 55,18 Lei Aflati Cat Costa 2,3 Kg De Fructe Suma A Doua Numere Este 32,45 Iar Suma Altora Doua Nr Este 03,009 Afla Media Cel
Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Prețul Unui Produs După O Scumpire Cu 15%, Urmată De O Ieftinire Cu 25%, Este De 1725 Lei. Determinați Prețul Inițial Al Produsului. CU TOATE CALCULELE ŞI NOTAȚ
In Vacanta De Vara ,1350 De Copii Au Plecat In Tabara La Mare.Numarul Fetelor Cu 30 Mai Mic Decat Jumatate Din Numarul Baietilor.Afla Cate Fete Si Cati Baieti A
O Banca Ofera Dobanda De 60 La Suta Pe An.Ce Suma Va Avea In Cont, Dupa 6 Luni , O Persoana Care Depune La Banca Suma De 1200 Lei. Multumesc!!! :*
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine ? 1.Sa Se Demonstreze Ca 1supra√1+√2 +1supra√2+√3+...+1supra√99+√100 Este Numar Natural
Am Nevoie De Cateva Idei In Legatura Cu Text Argumentativ despre Rolul Si Importanta Legilor In Formarea Personalitatii Unui Individ :D.Dau Coroana!
Ex.2 I-am Invitat Pe Ai Tai La Masa . Discutile Despre Ai Sai Il Ajuta Intotdeauna. Ale Noastre Sunt Capabile De Fapte Marunte. Le-am Sugerat Alor Vostri Sa-si
Faceti Propozitii Cu Urm Cuvinte (in Lb Franceza): L'ennemi Descendre Heureux