RO Study
👤
Michelle266
Michelle266
17-09-2016
Fizică
a fost răspuns
Da exemple de unde mecanice.
Răspuns :
Vladulea2002
Vladulea2002
17-09-2016
Unde . Place. , Unde sferice , unde . Transversale , unde Longitudinale , unde de. Elasticitate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Zicetimi Si Mie Plantele Din Zona Muntoasa Din Romania
Un Ghem Cu Sfoara Are Lungimea De 240m . Bunica Taie Sfoara In Trei Bucati. Prima Bucata Are 101m , A Doua Cu 55m Mai Putin , Iar A Treia Restul . Cati Metri De
Am Si Eu Un Ex. Cu O Necunoscuta, Va Rog Cine Stie Sa Ma Ajute! [32 X 18 - 10 X (105 - 54 : A )] :11 - 36 : 9 + 40 : 8 = 7 va Rog , Detaliat!!!
Dintr-un Numar Natural Scadem Jumatatea. Din Rest Scadem 1/3, Iar Din Noul Rest Scadem 1/4 Si Mai Raman 60. Care Este Numarul? Va Rog Sa Ma Ajutati!
Semnificatia Versului : I-a Dat Fiorul Primaverii
Scrieti Un Text De Minim 10 Randuri In Care Sa Folositi Cel Putin 5 Numerale.Dati Un Titlu Potrivit.Multumesc
Imi Spuneti Citate Despre Carabus??
Imi Puteti Scrie O Compunere Cu Expresii Frumoase Despre Jocurile Copiilor Iarna De Maxim 4-5 Randuri?Va Rog Sa Scrieti Cat Mai Repede Daca Puteti!
O Latura A Unui Triunghi Are Lungimea De 60 De Cm,iar Celelalte Au Lungimi Agale.Stiind Ca Perimetrul Este 240cm,afla Lungimea Fiecarei Laturi.
Pentru O Festivitate,o Firma A Comandat 100 De Cutii De Pizza.Afla Pretul Comenzii,daca Se Stie Ca 10 Cutiicosta 270 De Lei.