RO Study
👤
Ali125
Ali125
17-09-2016
Limba română
a fost răspuns
sensuri diferite pentru cuvântul şcoală
Răspuns :
Dania2
Dania2
17-09-2016
Maine merg la scoala.
Maria are o scoala in ea,îți întoarce vorbele!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Teritorii Au Cucerit Daci
Dintr-o Pepiniera S-au Trimis Spre Plantare 4000 Puieți De Pin,cu 1267 Mai Puțini Puieți De Molid,iar Puieți De Brad Cât Puieți De Pin Și De Molid La Un Loc.cât
Dati-mi Exemplu De Alt Pas Care Se Afla Langa Munții Rodnei Si Care Reprezintă Cel Mai Înalt Pas Din Aria Carpaților Orientali. Urgent. Mulțumesc!
Formulează Învățătura Ce Se Desprinde Din Textul ,, Căprioara" De Emil Gârleanu, Având În Vedere Întâmplarea Relatată, Respectiv Comportamentul Personajelor. Vă
Scrie În Ordine Cifrele Arabe. Care 5 Cifre Consecutive Se Pot Scădea Din 30 , Ca Rezultatul Sa Fie Egal Cu 0?
Citește ,cu Atenție , Următoarele Ortograme Și Alcătuiește Câte O Propoziție Pentru Fiecare Formă: șa , Ș-a naș , N-aș mai, M-ai des, De-s deal, De-al dea,
Traduceti-mi Si Mie Textul Dar Nu Pe Google Translator Ca Nu Traduce Bine. Am Nevoie Urgent!
Cum Se Formează Verbele Reflexive În Franceza, Și Exemple
Transcrie Doua Propoziiti Subordonate Din Fraza Urmatoare,precizand Felul Acestora: Primul Lucru Pe Care-l Vezi,cand Vii Spre Cape Town Dinspre Ocean,este Table
Scrie Un Text De 70-80 De Cuvinte Cu Titlul Calatoria In Lumea Verbului.Utilizeaza In Textul Tau Numai Verbe La Timpul Prezent.VA ROG URGENTTTTT!!!!!!!