RO Study
👤
Gemeny22
Gemeny22
17-09-2016
Matematică
a fost răspuns
nu stiu sa scriu patru sute de mii douazeci,
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-09-2016
patru sute de mii douazeci=400020
Answer Link
PartyBlue
PartyBlue
17-09-2016
Se scrie 400.020.Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Enunturi Dezvoltate Cu Predicate Nominale In Care Sa Aratati Cum Era Mama Vitrega A Albei Ca Zapada....cat Puteti De Rapid
Cine Imi Poate Scrie Poezia ,,Ninge Bland In Apuseni'' De Mircea Micu,in Variant Originala???Ofer 15 Puncte!!!! Cat Mai Repede , Va Rog!!!
Intr-o Cutie De Medicamente Se Afla 12 Tuburi A Cate 20 De Comprimate.Fiecare Comprimat Cantareste 7 Dg,iar Tubul Gol Cantareste 4 G .Cat Va Cantari In Total Cu
Citi Elevi Trebuie Sa Invete Intr-o Clasa Si De Ce?
Descopera Cuvinte Legate De Locuinta Ta
Buna! Am Doua Probleme Care Imi Dau Batai De Cap... Ma Puteti Ajuta, Va Rog, Sa Le Rezolv?1. Doua Mici Corpuri De Mase M1=100g Si M2=300g Aluneca Liber Fara Fr
Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate: Care Se Intindea De La Marea Mediterana.Realizeaza Extensia Functiei Sintactice A Cuvantului Nemasurat(orgoliu Nemas
Va Rog Frumos O Teza Clasa 7 Semestrul 2
Am Nevoie De O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Realizez O Descriere Imaginara A Panoramei Orasului Paris, Vazuta Din Varful Turnului.
Lungimea Laturii [AB] A Unui Patrat ABCD Se Mareste Cu Un Segment Avand Lungimea De 3 Cm , Iar Latura [BC] Se Micsoreaza Cu Un Segment Cu Lungimea De 2 Cm. Se O