RO Study
👤
Alle2428
Alle2428
17-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Sa se calculeze : (3x-2y+√5)²
Răspuns :
Andreutzakriss
Andreutzakriss
17-09-2016
(3x-2y+√5)²=
=9x²+4y²+5-12xy+6x√5-4y√5
(a-b+c)²=a²+b²+c²-2•a•b+2•a•c-2•b•c
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caut O Poezie Frumoasa Si Religioasa ,varog Frumos!!!!≡la Lectura
La Scoala A Spus Dirigintele Nostru Sa Aducem Retete Ptr. Scoala Altfel.. Dati-mi Va Rog Retete Foarte Simple Si Rapide Sau Un Sait De Unde As Putea Lua....
Intro Livada Sunt 836 De Meri , Peri Si Pruni. Numarul Merilor Este Egal Cu Un Sfert Din Numarul Pomilor,iar Cel Al Perilor Este Cu 135 Mai Mic Decat Cel Al Pru
La O Librarie S Au Adus 564 De Caiete.in Prima Zi S Au Vandut 4pe6 Din Ele,a Doua Zi 2pe6 Din Rest. Cate Caiete Au Ramas Ptr A Treia Zi.
Suma A Doua Numere Este 170. Adaugandu-i Numarului Mai Mic Cu 12 Scaznd Din Cel Mai Mare 10 Obtinem Numere Egale
Am Nevoie De O Compunere Cu Tema ,,Vacanta" In Engleza,corecta Din Punct De Vedere Gramatical si trebuie Sa Aiba In Jur De 15 Randuri Si Sa Fie La Nivelul Clase
Fe2(SO4)3 :raportul Masic,compozitia Procentuala Si Raportul Masic La Chimie!dati Si Cateva Exemple....urgent Va Rog! Ca Imi Trebuie Maine
Sa Se Determine Coordonatele Punctului C, Simetricul Punctului A(5,4) Fata De Punctul B(-2,1). :D
La Un Depozit S-au Adus In 3 Zile 860 Kg De Legume.In Primele 2 Zile S-au Adus 428 Kg De Legume, Iar In A Doua Zi Si A Treia Zi 543 Kg De Legume.Cate Kilograme
Spuneti-mi Si Mie 2 Fragmente De Textu In Care Primul Sa Contina O Descriere Stiintifica Si Cealalta Sa Contina o Descriere Literara Cu Figuri De Stil.. Va Pup