RO Study
👤
Luca18stefan2006
Luca18stefan2006
15-09-2016
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu a-ti
Răspuns :
MariaMaria05
MariaMaria05
15-09-2016
A-ți face planuri de viitor este bine.
Answer Link
Denydii35
Denydii35
15-09-2016
voi a-ti spus mamei ca mergeti la Elena.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Enunt Cu Expresiile:"neam De Neamul Meu","de Tot Neamul"
Maria Si Ioana Locuiesc Pe Aceiasi Strada Casa Ioanei Are Numarul 16 Iar Casa Mariei Are Numarul 25 Câte Case Sunt Între Casele Celor Doua
Dau 30 De Puncte Daca Imi Comentati In 20 De Randuri Intr Un Comentariu Literar Despre Opinia Voastra Asupra Importanței Vazului!
"Legenda Bradului" Povestire În Scris Din Ce Ai Inteles. Va Rog Ajutatima Va Dau Coroana Și Multe Puncte Plss. Și Daca Nu Înțelegeți De Pe Foaie Ce Scrie Căutaț
1 Tu .... (finir) Tes Cours À 18 Heurs 2 Nous....(reusser) À Finit Nos Exercices. 3 Elles...(aider) Leurs Amis À Faire Leurs Bagages. 4 Vous ....... ( Regarder)
Repede,Va Rog ,ajutati-maDau Coroana Celui Mai Bun Raspuns
Eseu Argumentativ Despre Acest Proverb:Oricat S-ar Grabi Livadarul,para Nu Se Coace Inainte De Vreme
Un Resort De Care Este Suspendat Un Corp Cu Masa M1=4kg Are Lungimea L1=0,30M.Daca Suspendam Inca Un Corp Cu Masa M2=3kg,lungimea Resortului Devine L2=0,36.Cu C
Explica Rolul Utilizării Perechii De Virgula În Enunțul Fratele Meu, Verbul, Mi-a Făcut O Farsa Monstruoasa
Se Citesc De La Tastatura Datele Referitoare La M Elevi:nume,prenume,numarul De Membri Ai Familiei Si Venitul Net Lunar Al Familiei.un Elev Primeste Bursa Daca