👤
a fost răspuns

Redacteaza in 10 randuri o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara,avand ca personaj principal o bunica.In naratiunea ta,trebuie :-sa repeti succesiunea logicaa evenimentelor ,al caror personaj este bunica ,-sa precizezi doua elemente ale contextullui spatio-temporal ,- sa te incadrezi in limita de spatiu indicata `dau coronita.

Răspuns :

Bunica mea

Asa cum este normal si se stie, orice copil cand creste mare vrea sa-si stie trecutul, de cand s-a nascut.
    Bunica mea nu este o simpla bunica, ci este si mama mea de-a doua, deoarece atunici cand am fost nascuta, mama mea a fost bolnava, asa ca a trebuit sa stea 2 saptamani la spital. Eu am fost trimisa acasa. Cand mama nu era cu mine, bunica mea a avut grija de mine, imi dadea sa mananc, ma spala, ma adormea, se juca cu min, pentru a nu simti lipsa mamei mele. Dar se stie ca orice copil, cat ar fi de mic simte lipsa parintelui. Bunica mea este foarte speciala pentru mine, si tin uimitor de mult la ea, o iubesc,  stau cu ea si pana si acum bunica mea are grija de mine ca de copilul ei.
     Bunica mea este eroina mea, avand grija de mine decand eram in fasa, mi-a demonstrat o iubire si un atsament aparte.