RO Study
👤
Endy3
Endy3
15-09-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu ce,Ce,ci,Ci,ge,Ge,gi,Gi
Răspuns :
Alehandra08
Alehandra08
15-09-2016
Maria face ce spun altii. Cecilia cere merele bunicului. Cine vine cu noi in excursie ? Tata ia cina cu noi diseara. Gigel joaca fotbal. Am cumparat trei mingi si doua genti. Gelu a spart geamul clasei pregatitoare. Mama si-a cumparat o geanta noua.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Match The Antonyms. Aunt Grandson Wife Son King Husband Daughter Uncle Granddaughter Queen
Scrie:va Rog Ajutați-mă Sunt Atât De Pro@sta In Cât Nu Știu Să Fac Un Exercițiu.
Va Rog Urgenttt!!! Dau Coroana! Multumesc!
8. Sunt Scrise In Ordine Descrescătoare Toate Numerele Din Seria:a) 73, 93, 63, 53, 43, 33, 23;b) 81, 72, 63, 88, 54, 45, 36;c) 93, 87, 82, 64, 60, 54, 36d) 93,
Reprodu Tabelul Alăturat. Elimina Literele Din Interiorul: A) Patratelor B) Triunghiurilor C) Cercurilor. Citind Literele Rămase, Începând Cu Prima Linie, Vei D
Read The Text Below. Use The Word Given In Capitals At The End Of The Text To Form A Word That Fits In The Corresponding Spaces. Many People Dream Of A (0).....
Realizează O Comparație Dintre Școala De Ieri Și Școala De Azi
Alcătuiește O Propoziție Cu Cuvântul Prietenie. Doar Cu Cuvântul Prietenie Nu Prietenia Sau Ceva De Genu
Fracția Ordinară Mai Mică Decât 0,8 Este: ?
27. Dacă Din Triplul Unui Număr Scad Jumătatea Sa, Obţin Cel Mai Mare Număr Impar Mai Mic decat 47. Impatritul Acelui Număr Este: a) 18; b) 36; c) 54; d) 72. c