RO Study
👤
Lupuclara2006
Lupuclara2006
15-09-2016
Limba română
a fost răspuns
ASEMANATOR PENTRU PRIMA
Răspuns :
Iiusti
Iiusti
15-09-2016
Intaia
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intrebarea Potrivita Pt Fata Cea Mica A Imparatului Care Ar Schimba Povestea Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ( Sarea In Bucate) 10 Pcte
Ma Gandesc La Doua Numere Naturale . Primul Este De Trei Ori Mai Mic Decat Al Doilea. eu Stiu Ca Diferenta Celor Doua Numere Este 102. prin Metoda Figura Tiva
VA ROGG SA MA AJUTATI !!!! E(x)=(x+5)^2+2(x+5)(x-4)+(x-4)^2,cu X€R a)Aratati Ca E(x)=(2x+1)^2 ,oricare Ar Fi X€R b)Calculati E(rad2)*E(-rad2) c)Calculat
O COMPUNERE ÎN CARE SĂ FOLOSIȚI NUMERALE CARDINALE SI ORDINALE , SIMPLE SI COMPUSE .
Intr O Cutie Sunt 481 De Bile Rosii Galbene Si Negre. Bile Galbene Sunt Cu 36 Mai Multe Decat Bile Rosii Iar Bile Negre Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Cele Rosii
Ce Sarbatori Sunt: pe 22 Martie pe 22 Aprilie
In Triunghiul Abc B=90' Bc=5cm ;sinC=radical Din 3/2 calculati:cosC; Ac;ab;tgC;ctgC
Puteti Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Tema La Franceza? Nu Inteleg La Ce Verb Sa Ma Uit Ca Sa Stiu Ce Concordanta Aplic Completez Convenablement Les Phrases+concordan
Amintiri Din Copilarie Sa Extragem 30 De Regionalisme Si 5 Arhaisme va Rog Ajutatima Cit Mai Repede!!!
Scrieti Cu Litere,dupa Model,urmatoarele Numere: 17,39,246,97