RO Study
👤
Televizor60
Televizor60
15-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce este basmul ? Urgent!!!!
Răspuns :
Denydii35
Denydii35
15-09-2016
basmul este creatia epica narativa populara
Answer Link
Аноним
Аноним
15-09-2016
basmul este o naratiune de mica intindere la care participa personaje reale sau imaginare implicand fabulosul si avand intodeauna final fericit sper ca te-am ajutata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete The Conversations. Use The Present Perfect Simple Or Continuous.1. You Look Tired, Paula. I Am. I ........ Very Well Lately. ( Not Sleep)2. .......
Explică Scrierea Cu Cratimă A Cuvintelor: N-au (fost) Şi S-asterne. Repede Va Rog
Ajutatima Va Rogg!!
Rotunjiti Numărul La Zeci Sute Si Mii 3928Aproximativ Prin Lips Și Prin Adaos La Zeci Sute Si Mii Numerele 4382 448925
Vă Rog Frumos Urgenta Ajutor Problema Nr 1:Un Dreptunghi Are La Bază: [tex] \frac{7}{3} [/tex]3 Din Înălțime, Și Perimetru De 1250cm, Care Este Demisiunea ? Pro
Efectueaza 1 - 1/2 : ( 1 - 1/2) : [1/5+(-4) • ( 1/3 + 1/3 : (-2)] + 1/13 = VA ROGGG
Ajutor, Va Rog Frumos Ex 5 Și 6. Mulțumesc!
Copiii De La Atelierul De Astronomie Vor Vizita Observatorul Astronomic. Biletul Deintrare Costă 5 Lei. Este Suficientă O Bancnotă De 200 Lei Pentru 3 Grupuri D
O Propozitie Cu Cuvantul Credința Care Sa Fie Despre Natura.
Vă Rog Ajutor Dau Coroană Și Dacă Scrieți Doar Pentru Puncte Am Un Prieten Admin Și Va Dau Ban