RO Study
👤
Geogeo24
Geogeo24
15-09-2016
Matematică
a fost răspuns
asutatima sa compun o problema nu stiu urgent
Răspuns :
Ankaanka05
Ankaanka05
15-09-2016
ana are 16 mere maria are mai mult decat ana iar denisa cat jumatate di merele anei
cate mere au fiecare?
p.s. e bine ??? ...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta Dintre Un Numar Natural De Patru Cifre Si Si Un Numar Natural De Trei Cifreeste 9899 .Care Este Suma Lor?
Care Au Fost Factorii Romanizarii ? Va Rog Frumos Ajutatima
Explica Sensul Notiunii De Alcool Monohidroxilic Pe Exemplu Alcoolului Etilic.
Ma Poate Ajuta Cineva La Engleaza La Traducere In Romana Pt Ca Nu-s Bun La Engleza Si Am Incercat Sa-mi Traduc Dar Nu-mi Iese: I Think You Can As Long You Give
Avem 20 Saci Cu Perle . In Fiecare Sac Sunt 20 Perle .Sunt 19 Saci Cu Perle Bune Cu Cate 5 Grame Fiecare Si Un Sac Cu Perle False In Care Fiecare Perla Are 6 G
Textul De Mai Jos Apartine Unei Inscriptii Realizate Dupa Moartea Lui Octavianus Augustus .despe Ce Aspecte Din Istoria Romei Antice Vb Textul. '' Am Purtat Mul
Salutare La Toti!!!! Am Nevoie Ceva Despre Alexandru Donici. Unica Ce, Va Rog Nu Luati De Pe Wikipedia!!!! Dau Destul De Multe Puncte
Calculeaza Perimetrul Unui Triunghi Exprimandu-l In Metri,in Cazul In Care Masurile Laturilor Sunt : 4 Hm,150 M,30 Dam
Fie X , Y Si Z Lungimile Unui Triunghi .Aflati Aceste Lungimi Daca: 2x+y+z=71 De Cm x+2y+z=72 Cm x+y+2z=73 Cm Ajutati-ma Va Rog Frumos , Am Nevoie Tare De Rez
Aflati Suma Termenilor : Zece, Unsprezece, Doisprezece Din Urmatorul Sir : 9 X 1, 14, 9 X 3, 32, 9 X 5, 50...