RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul intai ! va rog mult !
Răspuns :
Ella258
Ella258
15-09-2016
La 1 se potriveste varianta A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La Calcularea Raportului De Masa Procentuala A: SO2 , H2PO4 , Mg(OH)2Nu Cer Asta Din Lene Ci Din Cauza Ca Nu Am Inteles Lectia
Daca Intr-o Sala De Clasa Se Asaza Cate Trei Elevi Intr-o Banca, Raman 3 Banci Libere, Iar Daca Se Asaza Cate 2, Raman 3 Elevi In Picioare.a)Cate Banci Sunt In
Cine Ma Ajuta Cu O Compunere Despre Padure? Sa Fie Cat Mai Expresiva! Va Rog! :*
Imagineaza-ti Ca Ai Asistat, In Cadrul Orei De Geografie La O Discutie Referitoare La Pericolul/efectele Topirii Ghetarilor. Redacteaza O Compunere De 80-150 De
Un Numar S-a Adunat Cu 11,7. suma Obtinuta S-a Inmultit Cu 2, Iar Din Produs S-a Scazut 2,4, Obtinandu-se 35. aflati Numarul
Buna!Compunere Despre Actorul Chai Romruen Sau Descriere...ce Vreti Voi..repede!!!Ofer Puncte Va Rog Frumos!
Despartiti In Propozitii Frazele De Mai Jos Si Spune Felul Lor : 1. El Simţise De Mai-nainte Că Fraţii Săi Îi Poartă Sâmbetele Şi, Când Se Mai Lăsă Frânghia Ca
O PROBLEMA PENTRU UN AS LA MATE:-Intr-o Saptamana Doua Magazine Ale Aceluiasi Lant Comercial Au Primit Unul 492 De Telefoane,iar Celalat Cu 64 Mai Putine;816 S-
Am Urmatoarea Propozitie:A Pus In Varful Fiecarei Ramuri O Piulita.Ce Functie Sintactica Are Ramuri?
Datimi Si Mie Un Sinonim Pentru Cuvatul Oboseala ....