RO Study
👤
Paul106
Paul106
15-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Aflați x € N astfel încât :2 (3x-1)=3 (x+2)+4
Răspuns :
ANAMARIIIA223
ANAMARIIIA223
15-09-2016
6x-2=3x+6+4
6x-3x=6+4+2
3x=12
x=4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta A Doua Numere Este 47,18,ia Unul Dintre Ele Este De 24,59 Ori Mai Mare Decat Celalalt.Calculati Nr.
Compunere Despre Cearta A Doua Berze
Redactati O Compunere In Care Sa Va Exprimati Opinia Referitoare La Necestitatea Uniformei In Scoli.Va Rog Sa Ma Ajutati !!
Exemple De forte Intalnite In Viata Cotidiana.exemple De Greutate In Viata Cotidiana , Exemple De Frecare In Viata Cotidiana, Exemple De Presiune In Viata Coti
Un Grup De Turiști Parcurg Un Traseu In 3 Zile , Astfel:in Prima Zi Un Sfert Din Lungimea Traseului, Doua Zi Jumătate Din Rest Si Inca 1,5 Km , Iar In A Treia Z
Daca As putea Calatori In Timp, Unde Si Cand As Dori Sa-mi Traiesc Adolescenta?
1. Alcatuiti Enunturi Cu Urmatoarele Arhaisme:faclie, Coifuri, Platose, Cocon,pecete.2.Ce Scop Are Existenta Arhaismelor In Textul '' Fratii Jderi- Mihai Sadove
Rezolvati In N Inecuatiile ;0,1ori X-5,3<6,4 ;4,73orix+7,89>14,5
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De LocO Sa-mi Petrec Vacanta la Bunici.Am Citit Piesa pana La Actul Al Doilea.Am Fost acolo.
Tropicul Racului Strabate Cele Trei Peninsule Din Sudul Asiei. Explicati Diferentele De Vegetatie, Fauna Si Soluri Dintre Cele Trei Zone Geografice, Desi Sunt S