Răspuns :
În seara următoare, bunicul a continuat cu povestea lui: "Vedeţi, Charley," a spus el, "nu atât de foarte mult timp în urmă nu folosit pentru a mii de oameni care lucrează în fabrica Domnului Willy Wonka.Apoi, o zi el a avut de a cere fiecare singur dintre ei să plece.""Dar de ce?"a întrebat Charlie."Din cauza spioni. Factorii ciocolată a început să trimită în spioni pentru a fura Mr.Wonka pe reţete secrete: gheaţă creme care niciodată nu s-ar topi, guma de mestecat, care nu pierde aroma sa, cu toate acestea de mult mestecaţi-o şi aşa mai departe. Deci, el a avut de a închide fabrica şi toată lumea a simţit rău pentru Domnul Wonka." Bunicul Joe a continuat. "Apoi, într-o zi, dimineaţa devreme, fumul a fost ies din hornuri din nou.Oameni oprit şi se uită.Acestea ar putea miros miros de topire ciocolata.Dar cel mai misterios de toate au fost mici, întuneric umbrele din spatele ferestrelor.Chiar acum, Charlie, puiu a văzut oameni vin în sau ies din fabrica.Doar ciocolata si bomboane ies toate ambalate şi adresat." Doar apoi, tatăl lui Charlie Bucket Domnul a venit în exploataţie ziarul."Ai auzit vestea? Asculta: Willy Wonka, am decis să permită cinci copii să viziteze fabrica mea în acest an şi a vedea secretele sale şi magia. La sfârșitul turului, ca un cadou special, aceşti copii vor primi suficient ciocolata si bomboane pentru a le dureze tot restul vietii lor.Deci, ai grija pentru bilete Golden 5 care au fost ascunse în hârtie de ambalaj ordinare de 5 baruri bomboane. Noroc! "Omul este un magician!" a strigat bunicul Joe. "Acum, toată lumea va începe cumpărare Wonka bomboane baruri" "Nu există nici o speranţă pentru mine," Charlie a spus din pacate. "I unic a lua unul bara un an." A doua zi primul bilet de aur a fost găsit de un băiat numit Augustus Gloop. Imaginea în newspapwr a arătat un baiat enorm de grăsime. "Mănâncă bomboane baruri este Hobby-ul lui", mama lui a spus pentru jurnalişti. Brusc, th ziua înainte de ziua de nastere a lui Charlie, a doua persoană norocos găsit un bilet de aur. Numele ei a fost Veruca Salt. ", De îndată ce fiica mea mi-a spus ea a trebuit să au aceste bilete, am început să cumpere toate bomboane baruri am putut găsi." "Ceea ce un copil răsfăţat!" Bunicul Joe murmură "Ajuns la pat, Charlie Dragă,", a spus doamna Bucket. "Mâine lui patissiere dvs."