RO Study
👤
Klaudyu15
Klaudyu15
15-09-2016
Franceza
a fost răspuns
De conjugat la prezent 6 verbe la grupa 1
Răspuns :
Ana755
Ana755
18-09-2016
chanter
je chante
tu chantes
il elke chante
nous chantons
vous chantez
ils chantent
La fel si : manger, donner, parler,chercher, ecouter
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write An Email To Your Teacher And Invite Her At The End Of The School Year's Party (la Viitor)
4-5 Proverbe Adecvate (va Rog Frumos)
14. Formulează O Propoziție Exc începutul Dat: • Iulia, Ti-ai Lăcut Te Mele La Mi ajuns Aici? • Cum A ? 15. Alcătuieşte Un Text, Din Cinci Enunţuri, Cu Titlul:
Identificarea Propozitiilor Circimstatiale De Mod ,de Timp ,denloc Din Legenda Dragos Voda Dau Coroana Urgent
4. Prin Ce Diferă Descrierea Din Primul Pa- Ragraf Al Textului, Care Se Referă La Ele- Mente Concrete Ale Obiectului Descris, De Cea Reprodusă Mai Jos? ,,la Te
9. Rezolvaţi În Mulțimea Q Ecuațiile:
Nu Judecati Triunghiul Meu! (dar Daca Stiti Cum Se Rezolva Aceasta Problema Va Rog Ajutatima :D )
Gândește Și Răspunde De Ce Sunt Importante Blândețea Bunătatea Și Iertarea Ce Înseamnă Să Fii Bun Cum Este Omul Blând Care Este Îndemnul Mântuitorului Nostru Câ
В. В. В. 9,9 Cm 17. Examinati Desenul Și Calculați Aria Triunghiului ABC 8.4 Cm 7 3,2 Cm M 12 Cmd A С А C 6 Cm 2,5 Cm C С M A) B) Indicație: Reduceți Rezolvarea
Construiți: A) Un Paralelogram Cu Laturile De 6 Cm Şi 8 Cm; B) Un Trapez Cu Bazele De 3 Cm Şi 5 Cm; C) Un Romb Cu Diagonalele De 4 Cm Şi 7 Cm; D) Un Pătrat Cu D