RO Study
👤
Sayman
Sayman
14-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Un text in care sa caracterizezi un obiect
Răspuns :
Adel1n
Adel1n
14-09-2016
Banca din clasa.
Material de origine : Lemn
Alte materiale utilizate : Suruburi , fier.
Culoare : A lemnului.
Durabilitate : Mare.
Imflamabila : Da.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pronume Şi Adj Pronominale Indica Valoarea Morfologica, Carul Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate. (cele Care Au O Line In Fata)
Ficient Amna Am Covia Ut. Nus . Mă S Ca Jeni Înainte De Sco 1. Transcrie, Din Primele Două Alineate Ale Textului: A. Două Cuvinte Derivate Cu Sufix Diminutival,
Claudia Pictează În Pușculițe La Lunar Cumpără 30 De Pușculițe Albe A Câte 10 RON Bucata Și Cinci Seturi De Vopsele A Câte 12 RON Bucata Ei Ajunge În Pușculiță
XI. Fill In The Correct Modal Verbs:
Va Rog Ex 9 Si 10!!!!!
Vizeaza Ideea Unei Trasaturi De Caracter In Raport Cu Ceea Ce Putem Observa La Un Animal.Va Rog, Am Nevoie Rapid, Dau Coroana
Pentru Măsurarea Prin Metode Termice A Temperaturii Unui Sistem Fizic, Acesta Trebuie Să Sale Tehnice, Termometrul Trebuie Să Nu Modifice În Mod Semnificativ (
Se Considera Triunghiul DEF. Calculați Masurile Unghiurilor D, E Și F Știind Ca Sunt Invers Proporționale Cu Numerele 10,12 Și 15
Cati Orfani Sunt În Enigma Otiliei
" Scrie Un Text (1pagină) Cu Titlul: Caracterele Sexuale Secundare În Timpul Pubertății” -Definiția Pubertății -Rolul Hormonilor Sexuali -Caracterele Sexuale Se