RO Study
👤
Adriana54
Adriana54
14-09-2016
Geografie
a fost răspuns
coordonatele geografice ale muntilor apalasi
Răspuns :
RaisaEqm
RaisaEqm
14-09-2016
Coordonatele Geografice: este cuprinsa intre campiile si podisurile la vest si Campia Litoral Atlantica la est, desfasurandu-se in directia S-SV-N-NE .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumenteaza, in 10-15 Randuri, Ca Muzica Este Pasiunea Sufletului.Am Nevoie Pana La Ora 11!!!
Alcatuieste Un Enunt In Care Substantivul Toamna Sa Apara Cu Alta Valoare Morfologica Decat In Fragment. In Fragment Este ,,Toamna Poposise Prematur In Oras''
Cine Ma Poate Ajuta Cu Rezumatul La "Maitreyi"?
Efectuati Calculele:a) 2√6 + 3√3 * [ 8√3 - 2 * ( 4√3 -2√2 )] =b) 50 + 2√5 * [ 65√2 - 5(13√2 - 3√5)] =c)12√3 + 2 * { 20√2 - 2 * [ 18√3 - 5 * ( 3√3 - 2√2 )]} =d
Cine A Folosit Pentru Prima Data In Istorie Betonul?
Dacă Se Amestecă 10 Ml Soluţie Hcl Cu Ph=1 Cu 100 Ml Soluţie Hcl Cu Ph=2, Care Este Ph-ul Soluţiei Rezultate: a) 1.1 b) 1.7 c) 1.9 d) Alt Răspuns
Doua Enunturi In Care Pronumele Negative Nimeni Si Nimic Sa Devina Prin Conversiune,substantive.
Afla Suma Numerelor A, B, Si C, Stiind Ca A = 4, B Cu 2 ≥ A Si C = 5.
Corectati Greselile din Urmatoarele enunturi: A Adus prajituri la Copii.N-a Spus La Nimeni Adevarul.I-am Multumit lui Dan Si Lui Carmen.
Vreau Si Eu Sinonim Pentru Cuvintele :important, Suparat ,folositor,diferiti, Ultimul, Foarte Buni Dar Sinonimele Sa Fie Locutiuni Adjectivale