RO Study
👤
Papa7
Papa7
14-09-2016
Matematică
a fost răspuns
afla termenul necunoscut 12+7+a=99
Răspuns :
Nicoloto
Nicoloto
14-09-2016
12+7+a=99
12+a=99-7
12+a=92
a=92-12
a=80
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizați Trei Metode Care Să Contribuie La Diminuarea Poluării Aeruluiva Rog Ajutați-ma Dau Coroana In Doua Secunde Și Dau Și 100 De Puncte
Ştii, Spuse În Şoaptă Rândunica, O Să-mi Vină În Vizită Nişte Prietene... - Am Înțeles, Spuse Marina." $7 Gruia O Întâmplare Deosebită Se Cere: S 1. Transformă
9. Расскажи, Что Ты Знаешь Об Этих Известных Русских И Молдавских Певцах И Музыкантах. Фёдор Шаляпин Мария Биешу Константин Москович Дойна И Ион Алдя-Теодорович
Laura Doreşte Să Lipească Pătrățele Colorate De Mozaic, Cu Latura De 1 Cm, Pe Suprafaţa Unui Dreptunghi (ca Şi Cel Din Imaginea Alăturată). Calculează Câte Păt
Exerciţii Şi Probleme De Dificultate Medie 7. Calculați: a) [7 (-5)+(-3) (-5)]: (-4); c) [(-9) 6-(-8) · (-6)] : (-3); e) [(-2) (-8)+(-7) · 4]: (-6); b) [(-8) (-
Va Rog., Ajutati-mă!
Spuneți Mi Și Mie Va Rog Frumos Media Geometrica A Numerelor 45 Și 15, Dau Coroană
Argumentați De Ce Melcul Și Midia Au Fost Incluse În Același Grup De Animale.va Rog!!!!
Analizează Pronumele Nehotărâte Si Demonstrative Indicându Le Si Funcția Sintactică. Va Rog Cat De Repede Se Poate
Construiește Propoziții În Care Subiectul Și Predicatul Să Îndeplinească Următoarele Condiții E)predicatul Să Se Afle La Începutul Propoziției;