RO Study
👤
Nicolaebianca15
Nicolaebianca15
14-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Analizati cuvantul drumului.
Răspuns :
Iepurefricos
Iepurefricos
14-09-2016
substantiv comun simplu,numarul singular,gen neutru,caz D,complement direct.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Numarul X=33•3³⁰+7•3³¹+3³³ Este Pp
5.Completează Enunțul Următor, Astfel Încât Să Construiești O Subordonată Circumstanțialăde Scop: „Acum Pictez Un Tablou Mare... "
Precizați Tipurile De Sunete Consoane Vocale Sau Semivocalehârbuite ,știau,Andrei,bătaie,dumneata,mi-ai (spus),funie,apoi,pasărea,MăriucaDau Coroana Va Rog
Cat Face [tex] \sqrt{4 \times 36} [/tex]
Calculați Raza Cercului Circumscris Triunghiului ABC , Știind Că AB=2 Si Cos C=-[tex]\frac{\sqrt{2} }{2}[/tex]
9. Rezultatul Calculului RADICAL Din 1+3+5+7+ ... +101 Este Egal Cu ....25 De Puncte!!!!!
218. La Un Joc Video, Luca A Obţinut De 3 Ori Câte 15 Puncte Și De 4 Ori Câte 12 Puncte. De Câtepuncte Mai Are Nevoie Pentru A Ajunge La 100 De Puncte?
Pe Mine Ma Interesează SILABE ALCATUITE DIN DOUA CUVINTE ...Dacă Au Scris Ei Greșit Va Rog Spuneți-i AM NEVOIE RAPID Textul Este Fragmentul Din În Lumea Mea....
Să Mă Ajute Și Pe Mine Cineva Va Rog Un Proiect La Geografie In Care Sa Se Descrie Cadrul Natural (relieful, Clima, Hidrografia, Vegetația, Fauna) Dintr-un Joc,
3 Put The Events In Chronological Order:His Dad Tells The Family That Uncle Gary'sgetting Engaged.O He Finds Out That His Uncle's Wedding Is InNovember.O His Mo