RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-11-2014
Biologie
a fost răspuns
la biologie ma ajutati
Răspuns :
Florin12345
Florin12345
02-11-2014
Subiectul I:1-c
2-d)
3-a)
4-e)
Subiectul II:1-F
2-F
3-A
4-F
Subiectul III:1-c
2-b
3-a
4-24
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Completați: A) Doua Drepte Concurente Care Formează Un Unghi Drept Se Numesc…..
Clasa A V-a FIȘĂ DE LUCRU RECAPITULARE UNITATEA 1 Se Dă Textul: ,,Tocmai Pentru Ziua Aceea De Marți, Aveam De Făcut O Compunere Cu Titlul ,,Prietenul Meu Cel Ma
1. Precizează Modul Şi Timpul Următoarelor Verbe: Aș Alerga, Voi Mânca, Încercasem ,să Ajung, Voi Fi Mers ,am Plecat, Dormeam, Scrieți!, Mâncai ,să Fi Mers.
AJUTAR REPEDE VA ROG MULT DE TOT!!!!! TOTUL DE LA 12 IN JOS INAFARA DE 16 AJUTOR MULT VA ROG!!!DAU COROANA SI 100 DE PUNCTE!!!!!
5. Formulează Întrebări Corespunzătoare Următoarelor Enunțuri Țara Noastră Se Numeşte România. → Suntem În Anotimpul Iarna. Vecinii Mei Au Cules Multe Mere. În
1+3+3²+3³+.........+3²⁰²³Va Rog Repede Am Pregatire In 10 Minnnn Dau Coroana
7. Se Consideră Funcția F:RR. F(x)=2x+3. Numărul Real M Pentru Care Punctul M(m.7) Apartine Graficului Functiei F Este: A. -2 B. 0 C. 2 D. 17
3. Completează Tabelul: Verbul La Forma De Infinitiv A Pleca A Închide A Vedea Cerinţă Ind. Perf, Compus. II, Pl. Ind. Viitor, III, Pl. Ind. Prez. III, Sg. Ind.
Dacă X Este Cuprins Între 7 La Puterea 999 Și 7 La Puterea 1000, Câte Valori Are X?
30% Din 3,1(2)=????