RO Study
👤
Albertdaniela2
Albertdaniela2
14-09-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 2.....................
Răspuns :
Nesa1102
Nesa1102
14-09-2016
Copii primesc 28 + 28 = 56 baloane, plus cele 4 ramase 56 + 4 = 60, deci au fost la inceput 60 de baloane.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni Ex Din Poză
Desenează Dreptele A, B, C Și Punctele A, B, C, D, E, Distincte Două Câte Două, Astfel Încât Să Fie Îndeplinite Simultan Condițiile: Al Dreptele A Și B Sunt Par
3-4 Acțiuni MĂ LAS DE FUMAT
Clasifică, În Calet, Concurenții Sosiți Într-o Cursă De Biciclete, Al IX-lea Al X-lea Al XI-lea Al XII-lea Al XIII-lea Al XIV-lea Al XV-lea Al XVHea Sorin Petre
Rezumatul Intrigii Unei Povestiri Ce Te-a Imprisionat (intriga Este Rezumata In Text Coerent, Cu Referire La Celelalte Momente Ale Subiectului). Personaje Repre
21 Si 22 Cine Le Face 100 Puncte!!
Analizați 1)Primăvara Înfloresc Ghioceii Și Toporașii.2)Florile Colorate Și Înmiresmate Împrăștiau Parfumul Proaspăt În Grădină.3)Vântul Bate.
Luati 10 Ex Cu Fractii Zecimale Finite 5pozitive,5negative Aflati Partea Întreaga Si Partea FractionalaDAU COROANAURGENT Clasa A 6a
VB14 2 Choose The Correct Verb. 1 The Tsunami Has Swept/brushed Some Coastal Houses Out To Sea. 2 A Large Team Of Volunteers Helped To Clean/ Clear The Rubble F
Echipajul De 270 De Membri A Fost Împărţit În Mod Egal Pe Cele 5 Corăbii. La Îmbarcare Fiecare Membru Al Echipajului A Transportat Câte 9 Saci Cu Provizii. Afl