RO Study
👤
Marrraaa
Marrraaa
14-09-2016
Biologie
a fost răspuns
Răspunsul la nr 8 va rog
Răspuns :
Tania1997
Tania1997
14-09-2016
Cred ca este rotula (c)
Answer Link
Ionelamarunela
Ionelamarunela
14-09-2016
Eu la fel cred ca este rotula , sincer m-am informat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Este F'(0) ? Si Ecuatia Este Urmatoarea : F(x)= E La Puterea X • (ax La Puterea 2 + Bx +c)
A={-2;[tex] \sqrt{3} [/tex];2,(1);1/3;-[tex] \sqrt{9/4} [/tex]'[tex] \sqrt{32} [/tex];1-[tex] \sqrt{2} [/tex];0;(-[tex] \sqrt{5}) ^{2} [/tex]} Probabilitatea C
Calculati Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Din Multimea Numerelor Naturale De 2 Cifre ,acesta Sa Fie Divizibil Cu 10.
În Triunghiul MNP Cu M(unghiuluiM)=90° Și MQ Perpendicular Pe NP, Q Nu Aparține Lui MP, Calculează MQ Dacă NQ=18cm Și Qp=8cm.
Se Numește Axa A Numerelor O Dreaptă Pe Care Sa-u Fixat Un Punct Numit Origine ,un Sens Pozitiv Și .....
Determinati Valoarea Minima A Functiei F:R->R, F(x)=x²-9
Cine Ma Poate Ajuta Cu Asta ? ' Redacteaza O Compunere De 80-150 De Cuvinte (10-15 Randuri ) In Care Sa Descrii Un Tablou De Natura ( Real Sau Imaginar ) I
1.Cine Poate Fi Asa?Gaseste Cel Putin Trei Exemple. ex. Alba-zapada,hartia De Scris,rochia De Mireasa,crinul,laptele... cuvintele: cristalina- stralucitor
ABCD-trapez Isoscel AB||CD AB=24 Cm CD=18cm Masura Unghiului A=60 De Grade Arie Trapez=? (aria Trebuie Sa Fie 63 Radical Din 3) Lungimile Diagonalelor Trapezulu
BUNA AS VREA SI EU UN O COMPUNERE DESPRE VARA////