RO Study
👤
S2e3n4a5
S2e3n4a5
13-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Cît va fi, 15 mm în dm. si 38,5 cm în dm.?
Răspuns :
Qazxcvbnmlp
Qazxcvbnmlp
13-09-2016
15mm=0,15dm ; 38,5cm=3,85dm
Answer Link
Cosmincosmy73
Cosmincosmy73
13-09-2016
15 milimetri=0,15decimetri
38,5centrimetri=3,85decimetre
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Imi Dati Un Text Argumentativ Despre O Sarbatoare Imprumutata(halloween sau Valentine's Day) va Rog..imi Trebuie Cat Mai Repede Multumesc :*
Alcatuiti Doua Fraze Cu Propozitii Subordonate Completive Directe Pe Langa Verbe La Gerunziu Asezate Inaintea Predicatului Propozitiei Regente
Care Este Cel Mai Mic Si Care Este Cel Mai Mare Numar De Patru Cifre Care La Impartirea Cu 74 Da Restul 19? Cate Numere De Patru Cifre Au Aceasta Propietate?
Conjunctia Ca Din Fraza Toata Imparatia Se Falea ca Va Avea un Imparat Intelept Introduce O Propozitie Subordonata......
Turn Into The Passive.Do Not Change The Tense!1.Only The Chinese Speak Chinese.2.They Will Draw The Map Of Australia.3.They Drank All The Tea In The Pot.4.Grand
Cine Imi Poate Spune Sinonimul Cuvantului A Expune?
Ma Ajutati Si Pe Mine,va Rog? Trebuie Sa Calculez Sin(x/2)(coxs + Cos2x + Cos3x) Aplicand Formula Sinacosb=1/2[sin(a+b)+sin(a-b)] Si Apoi Sa Deduc Egalitatea Ur
Join The Sentences With Who,which,where,or Whose As In The Grammar Box.Your New Sentence Must Mean The Same As The Pairs Of Sentences.1.A Chest Is A Large Box.Y
Definiti: Ce Este Substantivu ?? Intrebare De Nota 10 :)))
COMPUNEREA FUNCTIILOR.Fie Functia f : R - > R , F(x)=3x+7. Sa Se Determine Functia G : R -> R Stiind Ca (g O F)(x) = -6x - 5 , Oricare Ar Fi X∈R.