RO Study
👤
B32
B32
13-09-2016
Matematică
a fost răspuns
2x^2 + 5x - 3 <= 0
ma poate ajuta cineva va rog?
Răspuns :
Ostricovadela
Ostricovadela
13-09-2016
delta =25-24=1 x1=-5-1 supra4=-6supra4 x2=-5+1supra4=-1
Answer Link
SnejoK007
SnejoK007
13-09-2016
am rezolvat pe o foaie caci altfel e complicat sa scriu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Puncte2. A) Determinati Aria Unui Pătrat Cu Latura De 1,45 Cm.b) Determinati Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 4,3 Dm Şi Lățimea De 3,4 Dm.e) De Câte Plăci
Ecuatia Dreptei Care Trece Prin Punctele A(3 2) Si B(-2 5) Este
Faceți Analiza Morfologică A Cuvântului ÎMI, Selectând Varianta Potrivită. „Inima ÎMI Spune Multe.”adjectiv Pronomnalpronume Personal Reflexivpronume Personal P
Alcatuiti O Compunere Despre O Intamplare Cu O Insecta ! REPEDE VA ROG! DAU COROANA!
Salut! Am Nevoie De Ajutor Va Rog!!! 2. Să Se Calculeze a) 2a+3b-3 (a-b) +3a b) 2a+(3b-3)(a-b)+3a c) (x-V5)(x+V5)(x2+5) d) (x+14)2+(x-2) La A 2
Să Se Determine Funcția De Gradul 1 Al Cărei Grafic Trece Prin Punctele A(0,3) Și B(-3,0)
CursRugați-vă Părinţii Să Văcitească Povestea "Zebra Cupuncte". Care Este Mesajultransmis?Atașamente
Formuleaza In Doua Enunturi,mesajul Fragmentului,utilizand Propozitii Cu Subiect Inclus,predicate Verbale Si Nominale,atribute Si Complemente Adecvate. Aici Ave
Pat In Am/is/are:1) She..............(be) A Teacher2.we.......(be) Hungry3) Luke.....(be)late4) They......(be) Spanish5) You......(be)happy6.i......(be)thirsty7
Scrieți Ecuațiile Reacțiilor Dintre :a. Acid Acetic Și Mgb.acid Acetic Și Oxid De Cupru C.acid Acetic Și Carbonat Acid De Sodiu D.acid Acetic Și Hidroxid De Sod