RO Study
👤
Mirunamihaela0000
Mirunamihaela0000
13-09-2016
Matematică
a fost răspuns
1,25 ha = ? m pătrați
Răspuns :
Buga32
Buga32
13-09-2016
1, 25 = 12500 m patrati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti 4 Prop. Cu Cuvintele:Sa Se Infiripe,(el)replica,aeronautica,himera!!Va Rog!!!
Am Si Eu O Problema:O Livada Dreptungiulara Are Lungimea De 82 M, Iar Latimea Cu 8 Metri Mai Mica.Cati Metri Are Gardul Care Inconjuara Livada Daca S-a Lasat Un
SUMA A DOUA NUMERE ESTE 7,25,IAR DIFERENTA LOR ESTE 3,45.AFLATI NUMERELE. CUM FAC? SI : 2) AFLATI TrEI NUMERE STIIND CA:SUMA LOR ESTE 61,2,SUMA PRIMELOR DOUA ES
ABCD Este Un Trapez Isoscel Cu AB Paralel Cu CD, AD=CD=12cm Si AB=24cm.Fie {E}=AD Intersectat Cu BC.a)Aflati Lungimea Liniei Mijlocii A Trapezuluib)Calculati Ma
Cate Numere Mai Mici Decat 20 Sunt Cu 9 Mai Mari Decat Suma Cifrelor Lor?
Discutati Despre Modul Diferit In Care Sunt Valorificate Apa Si Solul De Catre Locuitori De La Sat Si Cei De La Oras
Cuvintele Va Bucurati,va Intristati,va Nelinistiti Si Pieriti Sunt Predicate?
In Triunghiul ABC Dreptunghic In Ase Stie Ca BC=4radical Din 13 Cm AB Supra AC=2supra3 aflati Lungimile Catetelor?
Ce Inveti La .........vei Sti La .......(proverb La Care Nu Chiar Imi Dau Seama)
Am Nevoe De Comentariu Acestei Fraze....la Bine Si La Rau,la Bucurie Si La Durere,omul Trebuie Sa Traiasca,copal Trebuie Sa-si Tina Frunza,cerul Trebuie Sa Picu