RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-09-2016
Limba română
a fost răspuns
cine este responsabil viitorul tarii mele?
Răspuns :
Emiliabaschir
Emiliabaschir
13-09-2016
noi suntem pentru ca trebuie sa schimbam tara
Answer Link
Artbyflavia
Artbyflavia
13-09-2016
Doar noi, fiecare dintre noi trebuie să ne ajutăm tara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Varogzghshdhchcgdhdg
Efectuati Utilizand Formula (a+b)^2=a2+2ab+b^2 d)(1/3x+3)^2 e)(x/2+2y/3)^ f)(4/5a+5/8b)^2 va Rog E Urgent ofer Puncteeee
[tex]\int\limits^1_0 {x*3^(-2x^2)} \, Dx[/tex] Este X Inmultit Cu 3 La Puterea -2x^2 Raspunsul Este [tex]\frac{2}{9ln3}[/tex]
Un Țăran A Recoltat 40 De Kg De Roșii Pe Care Le Așezat Câte 4 Kg În Fiecare Lădiță Și 30 De Kg De Ardei Pe Care Le Care E Așezat Câte 3 Kg Fiecare Lădiță Câte
Complete The Text With The Past Simple Form Of The Verbs In The Box
Treceți Verbele Subliniate Cu Galben În Coloana Potrivită:PRESENT Sau PASSÉ COMPOSÉ
Am Nevoie De Un Cantec Pentru Ora De Muzica . Cantec Vreau Sa Fie Despre Ora De Muzica DAU COROANA
Wirklich Klein GlückstagDas Zespringen Einen Finsterscheibe. Stört Die Friedliche Stille Des Junibends. Scherben Fallen Herab. Oh Nein! Anch Das Noch. T
INTR-o Fructiere Sunt Cu 20 De Mere Mai Putine Decât Pe Un Platou . Dacă Pe Platou Sunt De Trei Ori Mai Multe , Câte Mere Sunt Pe Fiecare Vas?
Va Rog Frumos, Ajutați-mă, Dau Coroana! Trebuie 8 Propozitii Cu Pronumele Personal: Dânsa Si Dânsul La Toate Cazurile. Va Rog...