RO Study
👤
Crisuc1misu
Crisuc1misu
13-09-2016
Geografie
a fost răspuns
modalitati pentru protejarea hranei
Răspuns :
Monykutza1989
Monykutza1989
14-09-2016
Pastrata proaspata la frigider Pusa in recipiente curate Astupata.sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Enunturi (4 Enunturi) Cu Un Pronume Posesiv si Cu Un pronume Demonstrativ Cu F.S De Atribut Pronominal Genitival Si De Atribut Pronominal Prepoziti
Intrand Antr-un Magazin,Maria Constata Ca,daca Si-ar Cumpara 6 Dischete, I-ar Mai Ramane 16lei ,dar Pentru A Cumpara 9 Dischete I-ar Mai Trebui 11 Lei. Cat Cost
Scrieti Fiecare Dintre Fractiile Alaturate Ca O Suma De Doua Sau Trei Fractii Cu Acelasi Numitor:8 Supra: 8 Supra 8; 12 Supra 15; 14 Supra 10; 23 Supra 17..
1. In Triunghiul ABC, Punctul M ∈(BC),astfel Incat [AM Este Bisectoarea <BAC,iar M(<BMA)=90grAratati Ca Δ ABC Este Isoscel.2. In Exteriorul Δ Isoscel Cu M
Intr-o Zi S-au Vandut 24 Biciclete A Doua Zi De Doua Ori Mai Multe .Estimati Cate Biciclete Au Mai Ramas Spre Vanzare Daca Dupa Prima Zi Mai Ramasesera 100 De
Imi Ziceti Si Mie Va Rog Niste Argumente Pro Si Contra Pentru Regulamentele Organice?
Vreau Niste Adjective Da La Cuvintele:olt,scorbura,trandafir,serios,nevinovat,ramura,arama,vazut cu Ajutorul Sufixelor Si Al Prefixelor
Rezolvati In Multimea Numerelor Naturale Inecuatiile:a) X-1,37<5,3; b) X+2,47<_5,3(linia Aia Este Dedesupt.); C) X-2,37<_5,29.
1)Indicati Pronumele Posesive, Adjectivele Pronominale Posesive Si Pronumele Personale,precizati Si Functia Sinctactica,cazul.a.''....dar Baba Punea Parte Ficei
Pe Malul Unui Lac Sunt 12 Rate Care Reprezinta Un Sfert Din Numarul Total De Rate.restul Sunt Pe Apa.cate Rate Sunt Pe Apa?