RO Study
👤
Razvanarici11
Razvanarici11
13-09-2016
Matematică
a fost răspuns
6 apartine multimii nr intregi ?
Răspuns :
Nesa1102
Nesa1102
13-09-2016
Da, 6 apartine multimii numerelor intregi.
Answer Link
Mihaialina2015
Mihaialina2015
13-09-2016
Da . Numerele intregi sunt : 1, 2, 3, 4, 5, 6,7 .....n numere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca Ax+ay-8=100 Si X+y=12 . Calculatia-(x+y-7). Va Rooog Sa Ma Ajutati
Invatatorul A Cumpărat Pentru Elevii Din Clasa Lui De 4 Ori Mai Multe Bomboane Decat Napolitane.Fiecare Copil A Primit Cate 2 Napolitane Si Cate 7 Bomboane Si A
A=-11 b+c=89 Calculati C+a+b=? Va Rog Ajutati- Ma
Cateva Informatii Despre Scrisoarea A II A Pe Scurt. Multumesc!
1.Scrie 5 Expresii\locutiuni Care Sa Contina Cuvantul ''cap''.2.Scrie 2 Expresii\locutiuni Care Sa Contina Cuvantul ''gand''.
Transforma In Vorbire Indirecta : Dragul Meu Greucene ,raspunse Imparatul,nu Pot Sa Schimb Nici O Iota,nici O Cirta Din Hotararea Mea.
Un Termen Al Adunarii Este 425,al Doilea Mai Mic Decat Primul,iar Al Treilea Este Cu 46 Mai Mic Decat Al Doilea.afla Suma Celor Trei Termeni
Buna Ziua ,am Cateva O Nelamurire La Limba Engleza!Sper Ca Cineva Ma Va Ajuta. Prima: Choose Adjectives From The Box Below And Fill In The Blanks: -clean,s
Intr-o Fabrica Se Executa 15.000 De Piese De Acelasi Fel. In Prima Etapa Se Executa 20% Din Numarul De Piese, In A Doua Etapa 50% Din Rest, Iar In A Treia Etapa
Un Teren De Sport In Forma De Dreptunghi Are Dimensiunile De 15m Si 8m.Se Asfalteaza Terenul Cu Un Strat De Asfalt Cu Grosimea De 4m.Aflati Volumul asfaltului F