RO Study
👤
ThebrainFinch
ThebrainFinch
12-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutatima
Exercitiul 10
Răspuns :
Aníșka
Aníșka
12-09-2016
[tex] \frac{AB}{AC} = \frac{4}{3} \\ \\ \frac{BC}{AB} = \frac{1}{4} \\ \\ \frac{AB}{AB-BC}= \frac{AB}{AC} = \frac{4}{3} \\ \\ \frac{AB-AC}{AB+BC}= \frac{BC}{4+1} = \frac{1}{5} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
GALILEO -his Largest Telescope Was 120cm Long -he Used It To Study The... And Mars.
Indentificati Complementele Directe Din Textul Urmator.Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima. L-am Intalnit Pe Ion La Stadion.I-am Vazut Pe Colegi I
Cum Fac Sa Imi Afiseze Din Structura For Un Grup? de Ex.: For(....) ..ma Rog, Cand Dau F9 Si Bag De Ex N=4 Vreau Sa Bag 1,3 4,5 7,8 2,5 NUMERELE DIN PARTEA STA
Scrie În Ordine Crescatoare Numerele. 1997, 2008, 11004, 10997, 346998, 347003
Cauta Informatii Despre Reciclarea Deseurilor De Hartie, Plastic Sau Aluminiu.
La Ce Va Ganditi Cand Cititi Versurile : ''Sa Iubeasca Versul, Sa Iubeasca Struna Ce-i Curat In Lume, Ce E Nou Si Viu? ''
A(-3;1), B(2;-3), Vectorul AM=-2 MB Vector.Aflati Coordonatele Punctului M.
Urgent! Realizeaza Un Referat Despre: ,,Produse Expirate Si Riscul De Imbolnavire''.
Andrei Are 75 De Lei In Bancnote De Cate 5 Lei , 40 De Lei In Bancnote De Cate 10 Lei Si 500 De Lei In Bancnote De Cate 100 De Lei . Ca
Realizeaza Corespondenta Dintre Numele Revolutionarilor Si Provinciile In Care Acestia Au Militat nicolae Balcescu mihail Kogalniceanu Moldova