RO Study
👤
Niku13
Niku13
12-09-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitie cu cuvintele carte si manastiri
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-09-2016
Preotul a citit o carte spre drumul carte manastiri.
Answer Link
Doaroumbra
Doaroumbra
12-09-2016
Eu citesc cea mai frumoasa carte. La manastiri exista calugari si maicute care se roaga.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desenati Un Desen! Tema:Podul!Trebuie Sa Desenati !Pictez Eu///
Dati Ex De Cuvinte Su Sufixe
O Propozitie Cu Maria Ta
Doi Frati Au 248 De Bile Unul Dintre Iei Are Cu 20 De Bile Mai Mult Decat Celalalt Cate Bile Are Fiecare? Repede Va Rog Prin Metode Figurativa
Salut Va Rog Sa Imi Dati O Idee: Ion Poate Obtine O Buna Aproximatie A Inaltimii Unui Copac Prin Urmatorul Procedeu.Mai Intrai El Face Un Semn Pe Copac Ce Se Af
Ce Se Intampla Daca Lasi Intr-o Farfurie Sare O Saptamana? (fara Sa Nu-i Faci Nimic)
Suma A 2 Numere Este 196.Afla Cele 2 Numere, Stiind Ca Un Sfert Din Al Doilea Numar Este Cu 5 Mai Mare Decat Sfertul Primului Numar. AJUTATI-MA, CIN
Un Mobil Se Deplaseaza Un Timp T=10s Cu Viteza V1=2m/s Iar In Continuare Inca Un Timp T=10s Cu V2=3m/s. Afla Vm Pe Toata Depplasarea.
Un Numar Este Cu 143 Mai Mic Decat Altul.Impartind Pe Cel Mai Mare La Cel Mai Mic Se Obtine Catul 2 Si Restul 56.Care Sunt Numerele?
Raspundeti-mi La Intrebarile Urmatoare. de Ce Sunt Rare Padurile De La Campie? ce Importanta Au Padurile? ce Legaturi Exista Intre Plante,animale Si Formele De