RO Study
👤
Popescudiana614
Popescudiana614
02-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Omonimele cuvantului cristal
Răspuns :
Alinaalina1
Alinaalina1
02-11-2014
am vazut o piatra din cristal
am un inel din cristal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune O Compunere Gramaticala Cu 6 Numerale Diferite dintre Care 3 Cu Valoare Adjectivala Si 3 Cu Valoare Substantivala
Trebuie Sa Fac O Caracterizare Climatic[ A Babei Mele, Care A Fost Pe 8 Martie. Cine Ma Poate Ajuta Si Sa Imi Spuna Cum Sa Fac?
Buna!Sunt Clasa A.5-a Si Am Trcut La Pronumele Personale Si Nu Prea Inteleg Cu Pronumele Personale In Cazul Acuzativ Si Prin Ce Este Exprimat.Nu Imi Dau Seama D
Propozitii Cu Cuvantul SARBATOARE Fiind Subiect Si Alta Parte Secundara De Propozitie!!!.. URGEN!! PLSZZ!!
Care Este rolul Virgulei In Secventa ''vorbele Tale,tata,sunt Pentru Noi Ca O Icoana...'' Multumesc!
1.Construieste Un Enunt In Care Sa Utilizezi :-un Adjectiv Pronominal Posesic. 2.Functia Sintactica A Pronumelui Personal Din Enuntul : Cearta Făţişă I-ar Despă
Scrie Numărul 42: -ca Suma De Trei Termeni:-ca Diferite A Doua Numere
Intre Doua Puncte Ale Unui Circuit A Si B (circuitul Principal ) Sunt Legate Doua Derivatii :prin Una Dintre Ele Trec 200 C In 125 S iar In Cealalta Un Ampermet
Suma A Doua Numere Consecutive Este 73.Afla Numerele
Indicati Cazul Si Functia Sintactica A Pronumelor Personale Si Reflexive:Si Deasupra Tuturora Va Vorbi Un MititelNu Slavindu-te Pe Tine..., Lustruindu-se Pe ElN