Răspuns :
6783-5714=1069 (3)
6783-4643=3140 (1)
1069+3140=4209 (1+3)
6783-3140=3643(2)
24:3=8(ani acum 3 ani )
24:6=4(ani acum 3 ani )
1,2,3,5,6,7,9
9,7,6,5,3,2,1
:-) ,:-( ,=-O ,:-\
6783-4643=3140 (1)
1069+3140=4209 (1+3)
6783-3140=3643(2)
24:3=8(ani acum 3 ani )
24:6=4(ani acum 3 ani )
1,2,3,5,6,7,9
9,7,6,5,3,2,1
:-) ,:-( ,=-O ,:-\
19. amandurora li se adauga 6 ani deci va fi 12+24=36(peste 6 ani)
iar cu 3 ani in urma amandurora li se scad 3 ani, deci va fi: 12-6=6
20. crescator: 1,2,3,5,6,7,9(toate supra 8)
descrescator: 9,7,6,5,3,2,1(oate supra 8)
18. a+b+c=6783
a+b=5714
b+c=4643
inlocuim pe a si b cu 5714 in prima ecuatie rezultand: 5714+c=6783 => c=6783-5714=> c=1069, si astfel l-am aflat pe c.
acum inlocuim pe b si c cu 4643 tot in prima ecuatie , rezultand: a+4643=6783=>a=6783-4643 => a= 2140
acum inlocuim pe a si pe c pe care tocmai i-am aflat in prima ecuatie, astfel:
2140+b+1069=6783
2140+b=6783-1069
2140+b=5711
b=5711-2140
b=3671
iar cu 3 ani in urma amandurora li se scad 3 ani, deci va fi: 12-6=6
20. crescator: 1,2,3,5,6,7,9(toate supra 8)
descrescator: 9,7,6,5,3,2,1(oate supra 8)
18. a+b+c=6783
a+b=5714
b+c=4643
inlocuim pe a si b cu 5714 in prima ecuatie rezultand: 5714+c=6783 => c=6783-5714=> c=1069, si astfel l-am aflat pe c.
acum inlocuim pe b si c cu 4643 tot in prima ecuatie , rezultand: a+4643=6783=>a=6783-4643 => a= 2140
acum inlocuim pe a si pe c pe care tocmai i-am aflat in prima ecuatie, astfel:
2140+b+1069=6783
2140+b=6783-1069
2140+b=5711
b=5711-2140
b=3671