RO Study
👤
DenisF
DenisF
07-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Pentru mine omul pururea este... Comentariu
Răspuns :
Cfiolina76
Cfiolina76
07-09-2016
pentru mine omul pururea este omul cel care crede in dumnezeu.Cei ce nusi bat joc de ceilalti.Un om ce respecta lumea ce il incojoara!
sper ca este reusit comentariul te pup
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Aproximarile Prin Lipsa La Unitati,zecimi,sutimi Ai Numarului 2,3965. P.S. Nu Prea Mai Stiu Cum Sun Zecimile Sutimile. Daca Stiti Scrietimi Cum Se Cite
Cum Se Afla Densitatea Unui Obiect?
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati 1 Numerele 296 Si 656 Impartite La Acelasi Numar Natural ,dau De Fiecare Data Restul 8 a)Care Este Cel Mai Mare Numar Cu Aceasta Pr
Este Bine Daca Am Scris Ca, Cratima Marcheaza Elidarea Unui Sunet Si Pronuntarea In Tempo-rapid A 2 Cuvinte?
Ia Poate Fi Purtata In Orice Sezon , Pt. Ca Niciodata Nu Va Fi Demodata care Este Prop. Principala Si Care-i Subordontata ? + Felul Subordonatei cine Imi Poate
Cum Explic:"Unii Dintre Voi Au Făcut De Pe Acum Legături Tainice Cu Viitorul".
El Merge La Care Stie Mai Bine. Aceasta Fraza Este Completiva Indrecta Introdusa Prin Pronumele Relativ Care?
Numarul 2,3965. Rotunjire La Unitati , Zecimi, Sutimi.
Lungimea Laturii Unui Patrat Cu Aria De 324 M2 Este ? Iar Perimentul Acestuia Este..........?
Salut .. Am O Mica Nelamurire . la Evaluarea De Astazi Am Avut Un Exercitiu Sa Notam Cate Un Antonim Pt. Sensul Din Text Al Cuvintelor la Cuvantul ,,venea'' Am